Tópark Be My City Lakópark I. ütem

KépekCím: 2051, Biatorbágy Sasbérc út 1

Átadás éve: 2018 Q3

Ingatlan mérete: 19215 m²


Rövid bemutatkozás

A Tópark ’BE MY CITY’ egy multifunkcionális épületegyüttes az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innovációja, amely Budapest nyugati kapujában, az M0-M1-M7 autópályák aranyháromszögében található a Törökbálinti tó mellett. A Tópark nem csupán egy épület komplexum, hanem egy olyan élettér, amely egy sikeres belvárosi közösséget modellez. A Tóparkot komplexitása, világszínvonalú városközpont koncepciója teszi egyedivé és különlegessé. Hatalmas előnye, hogy a belváros zsúfoltságával szemben teret, jó életminőséget, változatosságot biztosít azoknak, akik ott élnek, illetve dolgoznak. A 140 hektárnyi területen összesen 350 lakás épül fel, két ütemben. Az első ütemben 243 otthon valósult meg. Ezen kívül még innovatív irodák, színvonalas szolgáltató egységek, sport- és rekreációs fejlesztések valósulnak meg. A fejlesztés egyediségét a közel 55 hektáros zöld felülete, magas minőségű építészeti megoldásai és az átgondolt infrastruktúra együttesen biztosítják.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Tópark projekt beruházója felvállalta azt a rendkívül nehéz feladatot, hogy Budapest kapujának korábbi ingatlanfejlesztői szégyenfoltját szakértő tudással kezelve sikeres, megvalósult projektté teszi. Ennek kapcsán részben funkcióváltást valósított meg és átlagon felüli műszaki megoldásokat alkalmazott, mely a projekt lakóingaltan elemeinek értékesítése során kimagasló eredményt hozott.


Szolgáltatások

Minőségi kivitelezés, zajmentes otthonok, zöldtető és a legmodernebb gazdaságos hűtő-fűtő rendszerek várják a vásárlókat. A beruházás a Törökbálinti-tó mellett helyezkedik el, így a tó partján található futópályával és a projekten keresztül haladó Budapest-Balaton kerékpárúttal számtalan rekreációs lehetőséget nyújt. Továbbá az itt élők (és dolgozók) kényelméről többek között bölcsőde, óvoda, orvosi rendelő és üzletek gondosnak a jövő évtől.


Közreműködők

Értékesítő cég

Balla Ingatlan

Tulajdonos

Útnet Építő Kft.


Hozzászólások