Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

Nordic Light Trio

Cím: 1133, Budapest Véső utca 5
Ingatlan mérete: 14000 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2020
Tervezés / belsőépítészet
Paulinyi-Reith & Partners
Kivitelezés / Fitout
Skanska Építő Magyarország Kft.
Ingatlanfejlesztő
Skanska Magyarország Ingatlan Kft

Rövid bemutatkozás

A sikeres Nordic Light irodakomplexum harmadik, befejező fázisa a Nordic Light Trio épülete. A terveket a Paulinyi-Reith & Partners készítette. Az Árpád híd közelében, a Váci úti irodafolyosón kiemelt helyén található irodaház könnyen megközelíthető számos közlekedési eszközzel. A belváros 10-15 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel vagy gépkocsival.

A Nordic Light Trio megközelítőleg 14000 m2 bérelhető területet kínál majd hat irodaszinten és a háromszintes mélygarázsban. A Skanska épületei közül Magyarországon elsőként WELL minősítésre törekvő Nordic Light Trio 79 százalékát egy nemzetközi gyógyászati cég választotta székhelyéül.

A Skanska számára kulcsfontosságú az épületet használók egészségének és jóllétének fokozott elősegítése az épített környezeten keresztül. A projekt LEED és WELL minősítésre törekszik és a teljes komplexumban rendelkezésre álló fenntartható megoldások révén hozzájárul az ökológiai lábnyom minimalizálásához és a működési költségek csökkentéséhez.

A dolgozói jóllét növelését az épület további számos előnye biztosítja majd: 2400 m2-es parkosított, multifunkcionális és a nagyközönség számára is igénybe vehető kert, kerékpártároló és a hozzá kapcsolódó öltözők, zuhanyzók, zárható szekrények, valamint töltővel felszerelt parkolók elektromos autók számára. A vállalat skandináv hagyományait őrizve, a hangulatos lobby kellemes találkozóhelyet és kikapcsolódási lehetőséget fog biztosítani az odaérkezőknek.

A Skanska által fejlesztett többfunkciós épület applikációja, a Connected by Skanska a mindennapi munka kényelmét hivatott növeli. A felhasználók mobiltelefonjaik segítségével léphetnek be az irodába. Az applikáció rendszámfelismerő rendszer segítségével engedélyezi a garázsba való behajtást, továbbá a tárgyalások megszervezése során egy időben lehetséges egy virtuális QR belépő kiállítása is a vendég számára. Az alkalmazás olyan fenntartható kezdeményezésekre is ösztönöz, mint például a telekocsi.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Nordic Light Trio 14000 m2 bérelhető területet kínál majd. Ez az utolsó, 2020 második negyedévében elkészülő fázis teszi teljessé a már meglévő és sikeresen működő Nordic Light irodakomplexumot a Váci úton.

Mint minden Skanska fejlesztés, a Nordic Light Trio is a fenntartható fejlődés elveit és a környezettudatosságot figyelembe véve épül.

LEED és WELL minősítésre törekedve, a Nordic Light Trio 2400 m2 többfunkciójú, a nagyközönség számára is nyitott kertet, kerékpártárolót és a hozzá kapcsolódó szekrényeket, öltözőket és zuhanyozókat, elektromos autók töltésére szolgáló állomásokat kínál majd.

Szolgáltatások

- A+ kategória
- 2400 m2 multifunkcionális nyitott kert
- Többfunkciós mobil épület applikáció
- Rendszámfelismerő rendszer a garázsban
- 24/7 recepció
- Étterem és kávézó
- Elektromos autótöltők a parkoló szinteken
- Kerékpártároló, öltözők és zuhanyzók
- Bubi állomás