Az Év Facility Management Cége

AddVal

Cím: 1077, Budapest Wesselényi 16

Rövid bemutatkozás

Az Addval Kft-t 2001-ben alapították. Több, különböző tulajdonban lévő ingatlan portfóliót kezelünk Budapesten és környékén, több mint 70.000 m2-t nemzetközi ügyfeleknek és befektetőknek egyaránt.
Mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk kezdve az ingatlanok fejlesztését és hasznosítását beleértve a tervezés & mérnöki szolgáltatásokat, projekt managementet, a vagyon – ingatlan - műszaki managementet és a bérbeadás is.

Okok, amiért a díjra érdemes

Tevékenységünk során a legnagyobb hangsúlyt a megrendelői elégedettségre helyezzük. A sikeres működés egyik alapja a csapat, mely az utóbbi 1-2 évben megújult és tovább bővült komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, több nyelvet beszélő, motivált munkatársakkal.
Szakképzett csapatunk az AddVal irodában és közvetlenül az ingatlanok helyszínén dolgozó munkatársakból áll, így az iroda, a kereskedelmi és ipari ingatlanok üzemeltetését is a legmagasabb színvonalon végezzük. Bérlőink nem csak a help desk felületen jelezhetik a problémáikat, észrevételeiket, de a kisebb felmerülő feladatokat a helyszínen lévő technikus kollégák azonnal el tudják látni.
Ügyfeleink elégedettségét és bizalmát az is jelzi, hogy a meglévő megbízásaink terjedelme folyamatosan bővül, egyre több feladattal bíznak meg minket. Portfóliónkban 2 olyan irodaház is szerepel, melyeknél több ízben is volt már tulajdonosváltás (pl. a Central Udvar esetében a jelenlegi tulajdonos a hatodik), de az AddVal mindkét esetben a kezdetektől fogva látja el a PM / FM tevékenységet.
A Central Udvar irodaház épületeiben folyamatos a modernizáció a 2017/2018-ben. Az idén a belső kertre / pihenőhely megújítására helyeztük a hangsúlyt.
Az Ausztria Házban pedig a lobbyt újítjuk fel teljesen; még ebben az évben elkezdődnek a munkálatok.

Főbb ügyfelek, referenciák

Új megbízásaink 2018-ban:

Allee Bevásárlóközpont – 47.000 m2
Ilka Corner – irodaház – 4.000 m2

Valamint:
Central Udvar irodaház -15.500 m2
Ausztria Ház - 3.300 m2
Corner6 Irodaház – 6.800 m2