Alza.hu bemutatóterem és üzlet

KépekCím: 1134, Budapest Róbert Károly krt. 54.

Ingatlan mérete: 4900 m²

Bérlők száma: 30000


Főbb bérlők

A Skylight City Irodaház első bérlője az Alza.hu, a cseh tulajdonban lévő online kereskedőház.


Rövid bemutatkozás

Az Alza.hu új bemutatóterme a volt Material Center arculatváltása után létrejött Skylight
City Irodaházban nyitotta meg kapuit ünnepélyes keretek között 2018. október 5-én.
Az irodaház alsó két szintjén összesen 4 900 m2 alapterületen valósítottuk meg az új kereskedelmi bemutatótermet, kávézót, átvevőpontot és raktárat. A projekt középpontjában az interaktív, felhasználóbarát terek és a hatékony térkihasználás állt.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az Alza.hu hipermodern bemutatótermében külön game zone és virtuális valóság került kialakításra, ahol a legújabb játékokat próbálhatják ki a látogatók. A 2 000 m2 vásárlótér mellett kávézó várja az érdeklődőket.

A hatalmas egybefüggő terekben látszó gépészeti megoldásokat alkalmaztunk, modern kialakítással, a kalsszikus kasszarendszer helyett fizető automatákkal építettük ki a bemutatótermet és vásárlóteret. A raktárban a hatalmas termékkészlet hatékony kezelésére automatizált rendszert építettünk ki.


Szolgáltatások

“Célunk a kitűnő vásárlói élmény biztosítása. Élvonalbeli termékeket kínálunk, az összes szuper innovációt és persze egyedülálló szolgáltatásokat, többféle kiszállítási módot valamint professzionális tanácsadást. Arra törekszünk, hogy vásárlóink termékeinket és szolgáltatásainkat a lehető legkönnyebben és leggyorsabban tudják megvásárolni.” - nyilatkozta Jaromír Řánek, az Alza.cz üzletfejlesztési igazgatója.


Közreműködők

Kivitelezés

Horsens Partners Kft

PBG Ingatlan Kft.

Projektmenedzsment

WING Zrt.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!