A&O Hostel Budapest (Csengery utca)

Cím: 1074, Budapest Csengery 11
Ingatlan mérete: 4500 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2019

Rövid bemutatkozás

Az a&o csoport első hostelét nyitja meg hamarosan Budapesten. Európa legnagyobb hostel lánca egy évig kereste számukra a megfelelő épületet, melyet végül a 7. kerület frekventált részén találtak meg, a Cresa segítségével.
A századfordulón épült, korábban lakó, később iroda majd diákszálló funkciójú épületben, 108 szobát alakítanak ki, 412 férőhellyel, mely elsősorban az alacsonyabb árfekvésű szállást kereső turistákat vonzza majd. A többágyas és családi szobákkal is rendelkező hostel várhatóan 2019. harmadik negyedévében nyitja meg kapuit.
A belső udvara butik-hotel stílusban újul meg, míg a homlokzat az eredeti díszítőelemek helyreállításával válik a környék egyik meghatározó épületévé.
A hostel elhelyezkedése turisztikailag több szempontból is előnyös. Nemcsak azért, mert csupán pár percre található a bulinegyedtől, de tömegközlekedési eszközök, valamint a Keleti-pályaudvar is könnyen elérhető.

Okok, amiért a díjra érdemes

A jelenleg felújításra szoruló épület helyett hamarosan egy minden tekintetben megszépült és fiatalos, de minőségi szolgáltatást nyújtó hostellel gazdagodik Budapestnek ez a része, mely tovább erősíti Magyarország vonzerejét a nemzetközi utazók szemében. Az épület felújításával nemcsak megszépül egy építészeti értékeket képviselő ház, hanem hozzájárul az egész környék fejlődéséhez is.

Szolgáltatások

Kétágyas, családi és többágyas szobák.
24 órán keresztül nyitva tartó recepció, lobby és bár, csocsó
közösségi területek: munka és játék állomások, közös konyha, mosoda, belső udvar
Svédasztalos reggeli
Konferenciaterem
Free Wi-Fi
art&o: művészek számára lehetőség, hogy a közösségi terekben rendezzenek pl. kiállítást, koncertet, felolvasást, stb.