Az Év Fejlesztő Cége

Infogroup

Cím: 1115, Budapest Bartók Béla út 105-113

Rövid bemutatkozás

Az Infogroup a hazai ingatlanpiacon 1990 óta jelen lévő, dinamikusan fejlődő ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoport. Tevékenységi köre az ingatlanfejlesztés teljes körét felöleli: irodaházak, ipari csarnokok fejlesztése mellett lakó- és kereskedelmi ingatlanok fejlesztésével, illetve üzemeltetésével is foglalkozik. A cégcsoport az általa fejlesztett vagy vásárolt ingatlanokat hosszú távon saját tulajdonban tartja, hiszen a tulajdonosi szemlélet érvényesítése és a magas bérlői elégedettség kiemelt fontosságú a cég stratégiájában.

Az Infogroup a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet arra, hogy működése minden területén megfeleljen „Ingatlanfejlesztés felsőfokon” szlogenjének.

Az Infogroup márkanév a korrekt együttműködést, a hosszútávú értékteremtést és felelősségvállalást szimbolizálja.

Okok, amiért a díjra érdemes

2018 az Infogroup számára egy igen produktív év volt: 3 fejlesztés, az átadásra 100%-os bérbeadással, portfóliónk egy irodaházának sikeres eladása, 23 ha telekvétel egy új lokációban.
Új fejlesztéseink nemcsak földrajzilag térnek el egymástól, hanem funkciójukat tekintve is, hiszen Budapesten egy 24.000 négyzetméteres A+ kategóriás irodaház fejlesztés első ütemének, a Bartók Udvar II ’A’ épületének befejezésén dolgozunk a XI. kerületben, Tiszaújvárosban a Jabil Circuit számára építettünk fel egy 18.000 négyzetméteres, míg Miskolcon a Bosch számára partnerünkkel karöltve készítettük el és adtunk át a tervezett határidőre egy 20.000 négyzetméteres logisztikai ill. szolgáltató központnak otthont adó csarnokot egyedi megrendelésük alapján. A projektek üzemeltetését minkét esetben saját csapattal végezzük. 2018-ban az építkezések mellett ugyancsak sikerként könyveljük el, hogy eladtuk a cég 10 évvel ezelőtti fejlesztését, a Bartók Udvar I irodaházat, melynek property managementjét ezt követően is teljes hatáskörrel ellátjuk. 2018-ban az Infogroup egy új városban is letette lábnyomát, Kecskeméten vásároltunk 30 ha telekterületet a Mercedes gyár közvetlen szomszédságában, ahová ipari ingatlanok építését kezdjük meg 2019-ben. Mindemellett a Miskolcon vásárolt 23 ha fejlesztési telek megvásárlása már nem is tűnik akkora nagy "ügynek". Bizton állíthatjuk ez sok munka és nagy teljesítmény egy évre, ám bízunk benne, hogy a munkánk magáért beszél!

Főbb ügyfelek, referenciák

Jabil Circuit
Volvo
Toyota Tsusho
Gyermelyi Tészta
SONA
Penny Market
Bosch
EUTAF
Magyar Turizmus Zrt.
Multicontact Consulting
KDB Bank
Tesco
Ness Hungary
Tigra Kft.
Budapest Közút Zrt.
Neudoerfler