K Real iroda

KépekCím: 1146, Budapest Szabó József u. 6

Átadás éve: 2018 Q1

Kialakított terület mérete: 120 m²


Rövid bemutatkozás

Egy üzleti célú megrendelésnél mindig más szempontok irányítják a megrendelő döntéseit, szempontjait, a tervezési folyamatot, mint az otthonok kialakításánál. Sokszor bérleményt kell kialakítani, kérdés, hogy mennyire hosszú távra tervezett, a beépített anyagokra mennyit szán a megrendelő, mikortól kell bérleti díjat fizetni, azaz meddig tarthat a kivitelezés “haszonszerzés” nélkül, anyagilag mi a határ, amit megtérülés szempontjából érdemes ráfordítani.
Jelen esetben az ügyfelünk már a bérbevétel előtt megkeresett bennünket és megvizsgáltuk, hogy az elképzelt egyterű iroda kialakítására alkalmas-e a terület. Eredetileg válaszfalakkal sok kis irodára és folyosókra osztott, egy wc és egy zuhanyzó helyiséggel kialakított terület állt a rendelkezésünkre.
A cél az volt, hogy egy inspiráló, kissé indusztriális, funkcionálisan egzakt téregyüttes jöjjön létre “fast fashion” kategóriában. A beépített elemek kedvező árfekvésűek legyenek, az esetleg új helyre költözés esetén a mobilbútorok majd költöznek tovább. Viszont legyen benne egyedi, váratlan részlet is.

Forgalmazók:

IDdesign - www.iddesign.hu
Kinnarps Hungary Kft - https://www.kinnarps.hu/
Vivax Irodabútor - www.vivax.hu


Közreműködők

Belsőépítész

Geppetto Belsőépítész Iroda


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!