Az Év Irodája

Galambos Cégcsoport - Közös utakon a jövőbe!

Cím: 9751, Vép Kassai u. 73
Átadás éve: 2018 Q1
Kialakított terület mérete: 80 m²
Irodában dolgozók száma: 3

Rövid bemutatkozás

Az 1991-ben alapított Galambos Cégcsoport pályázatra nevezett irodája Vas megyében, Vépen található.
Ahogy a családi vállalkozás egyre nagyobb létszámmal és egyre több üzleti partnerrel bővült, úgy időszerűvé vált egy nagyobb és igényesen kialakított ügyvezetői iroda kiépítése. Az iroda 3 fő helyiségből áll melyben helyet kapott az ügyvezetői iroda, egy ügyfélfogadó tér, illetve egy hangulatos kávézó. Az iroda tervezésénél odafigyeltünk, hogy a logisztikai csarnok egyéniségével harmonizáló, ugyanakkor otthonos elemekkel kombinált munkakörnyezetet alakítsunk ki.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda kialakítása fokozatosan történt, ami végleges formáját 2018 februárjában érte el. A tervezésnél figyeltünk, hogy egy jövőbemutató, 21. századhoz méltó informatikailag felszerelt munkahelyet hozzunk létre. Emellett fontos szerepet játszott a környezettudatosság is.
A tereket világosság, különleges anyaghasználat jellemzi, amit érdekes növények tarkítanak. A kivitelezésben helyi szakemberek működtek közre, ezzel is támogatva Vas megye gazdaságát. Figyelve az energiatakarékosságra, egy praktikus, könnyen működtethető autómatikus fényárnyékoló rendszer került bevezetésre. A "Loxone okos otthon" segítségével a világítás és a redőnyök távolról, telefonon és számítógépen keresztül működtethetőek.


“Legyen hely mindennek és minden a helyén legyen”