Promenade Gardens lobby

KépekCím: 1133, Budapest Váci út 80

Ingatlan mérete: 600 m²

Bérlők száma: 4000


Főbb bérlők

Celanese
Citibank
Luxparts
Electrolux
TransferWise
Capsys
PoziTeam
HBM
DVM group
CostaRövid bemutatkozás

A Váci út irodafolyosón 2018 őszén átadott Promenade Gardens minőségében a felső kategóriát képviselő, mind építészetileg, mind mérnöki szempontból előremutató teljesítményt jelentő értékes épület lett.

A ház egyik legjelentősebb hozzáadott értéke a belsőépítészete. A cél egy olyan irodaház létrehozása volt, ami magasabb minőséget képvisel és különlegesebb atmoszférát nyújt mindenkinek.

A Promenade Gardens lobbyja olyan, akár egy szállodai előcsarnoka, amelyben a természetközeliségből kiindulva a tervezők olyan mintázatot hoztak létre, amely egy falevél erezetére reflektál. Ez a minta jelenik meg kívül, a burkolati elemek perforációján, és visszaköszön a belső térben is, például a tapéta és a szőnyeg mintázatán. Ugyanez a formavilág köszön vissza a pillérek burkolatán, a recepciós pult formájában és felette, az egyedi tervezésű világítótesteken is.

A mikrokörnyezet minősége rendkívül fontos az itt dolgozók jó közérzetének megteremtéséhez, és ez nem csak belsőépítészetileg kulcskérdés. A sok új zöldfelületet a közös területeken, és a hátsó udvar vízfelületei is a kikapcsolódást szolgálják.

Az épületet 2018 augusztusában az Erste Nyíltvégű Ingatlanbefektetési Alap vásárolta meg.


Okok, amiért a díjra érdemes

A tervező-kivitelező DVM group feladata volt a belső tér modern, a mai kor igényeinek megfelelő belsőépítészeti kialakítása. Belsőépítészeti kialakításban cél volt a hotelekhez hasonló anyaghasználat- és formavilág, mely az irodaházat magasabb minőségi szintbe sorolja majd és komfortérzetünket növeli, ám funkcionális térszervezésében megfelel az irodaházak követelményeinek.

A Promenade Gardens lobbyja „business lounge” hangulatot áraszt. Színvilágban a meleg bézs-bronz színek dominálnak, kárpitozásokban bársonyok, a falfelületeken üveg és egyedi tervezésű metál színű tapéta felületek váltakoznak.

A földszint lobby terébe lépve a fő attrakció a recepciós pult üveg hátfallal. Tovább haladva található a nagy belmagasságú lobby tér, amely kávézó is egyben. A recepciós pult fehér, akril anyagú, tört felületén a homlokzati áramló minta köszön vissza, világító perforációként. Hátfala letisztult és nagyvonalú a különleges művészi bronz-metál üveg és nagytáblás fehér festett üveg kombinációjának köszönhetően. A pult felett különböző méretű lekerekített ötszög alakú lámpatestek vannak függesztve, melynek formavilága leköveti a pultot és a homlokzatot. A közlekedő térben hátrébb található a D magnál lévő kisebb recepció, mely kialakítását tekintve megegyezik a fő recepcióval.

A földszinti közlekedő falai egyedi tervezésű tapéta burkolatot kaptak, tört fehér alapszínnel és bronzos mintával, a nagyobb falfelületeken kiegészül ferde bronz osztó elemekkel. A liftelőterek összeköttetésben vannak a fő közlekedő passzázzsal így falburkolatukon visszaköszön a tapéta. A liftek kiemelésére fehér festett üvegburkolatot, a recepciónál használt művészi bronz-metál üveget és furnér betét elemeket használunk. A lift előterek ezen kívül világításukban is kiemelet tereknek számítanak, így a felfelé tű-fényként, lefelé szórtfényt adó lámpatestek tovább emelik a tér presztízsét.

A bérleményi és lobby térhez kapcsolódó vizes helyiségekben szintén cél volt, hogy minél több melegburkolatot használjunk (fa és tapéta), így emelve az itt dolgozók komfortérzetét. A mosdókban metál bronzos tapéta felületek, padlón bézs gresslap és minimálisra csökkentett hidegburkolati falmezők váltakoznak.


Szolgáltatások

Két kávézó, étterem, bemutatótermek, bankfiók, belső kert


Közreműködők


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!