Az Év Irodája

STARSCHEMA office

Cím: 1139, Budapest XIII. Váci út 99. 9-10.
Átadás éve: 2018 Q2
Kialakított terület mérete: 2600 m²
Irodában dolgozók száma: 200
Irodaház: Balance Loft

Rövid bemutatkozás

A Starschema 2018-ban 700 négyzetméteres dolgozóbarát Loft térrel bővült a Balance Loft irodaházban. A bővülés során odafigyeltek, hogy az újonnan átadott irodaterület stílusában megegyezzen a már meglévő klassz, fiatalos, kikapcsolódást nyújtó terekkel.

A belső tér kialakítása során - az ergonómiai és kényelmi megfontolások mellett - továbbra is a kollégák igényeit és design ötleteit tekintették a legfontosabbnak. Arra is tekintettel voltak, hogy esztétikailag is speciális megoldásokat kínáló irodaterek jöjjenek létre.

Ha a Starschemanál járunk, nem a megszokott open office irodával találkozunk, mert a design kialakításához nem vesznek külső segítséget igénybe, a tér minden elemét igyekeznek az életvitelük és közös emlékeik szerint formálni. Így az irodai tereket a Starschema közösség minden tagja sajátjának érezheti.

Okok, amiért a díjra érdemes

Funkcionalitás, sok tér, természetes fények és élénk színek.

Mivel a Starschema gyorsan fejlődő és növekvő cég, ezt a fejlődést az irodai környezetben is fenntartják és igyekeznek minden kollégának ugyanazt a "Starschema irodaélményt" nyújtani. Az elégedettségi felméréseken a munkavállalók rendre pozitívan értékelik a munka-magánélet egyensúlyát támogató irodaéletet és azt a környezetet, amiben dolgozhatnak.

Az iroda olyan környezetben található, ahol lehetőség nyílik informális megbeszélésekre, kreatív tárgyalásokra, de munka közbeni kikapcsolódásra, sporttevékenységre is. Sőt a munkatársak tetszés szerint akár gördeszkával is közlekedhetnek a különböző helyiségekben. A Starschema a megnövekedett irodaterület mellett is az otthonosság komfortérzetét biztosítja a munkavállalóinak.