Az Év Irodája

CPI Hungary iroda

Cím: 1138, Budapest Dunavirág utca 2-6
Átadás éve: 2018 Q2
Kialakított terület mérete: 1056 m²
Irodában dolgozók száma: 66
Bérlő cég: CPI Hungary
Irodaház: Gateway Office Park
Ingatlanfejlesztő
CPI Hungary Kft.
Projektmenedzsment
CPI Hungary Kft.
Kivitelezés / Fitout
FITOUT ZRT.
Tervezés / belsőépítészet
MádiLáncos Studio Kft

Rövid bemutatkozás

A CPI Hungary a főként hosszú távú ingatlanbefektetésekkel és bérbeadással foglalkozó CPI Property Group tagja, annak több, mint 315.000 négyzetméter alapterületű, közel 514 M Euro összértékű magyarországi portfóliójának kezelését látja el. Az irodai, szállodai, kereskedelmi, valamint az ipari-logisztikai szegmensben is jelen lévő társaság a magyarországi ingatlanpiac egyik vezető befektetője és fejlesztője. A CPI Hungary - folyamatosan követve a trendeket és a bérlői igényeket - kiemelt figyelmet fordít a fenntartható, környezetbarát megoldásokra, a korszerű, innovatív technológiák alkalmazására, a modern és esztétikus térkialakításra. Ennek jegyében döntött a cég 2015-ben a tulajdonában lévő irodaépületek korszerűsítésének elindításáról. A CPI Magyarország az utóbbi években sok időt és erőforrást fordított irodai portfóliójának felújítására és bérbeadására. A kibővített portfólióhoz kapcsolódó egyre növekvő munkaerő növelte a CPI dolgozóinak számát és az irodaterületek bővítése iránti igényt. A CPI Hungary ezért is döntött úgy, hogy korábbi székhelyét és központját áthelyezi az újonnan felújított Gateway Office Parkba.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Gateway Office Park lobby-ai, a környező kert és a passage teljes felújításon ment keresztül. Ez az első osztályú irodaépület tudatos, energiatakarékos működésével és magas színvonalú felszereltségével, emberközpontú közösségi tereivel a CPI kollégák kedvenc irodaháza lett.
A CPI legújabb irodája egy szintet elfoglaló, 1056 m2-es terület, kényelmes, szeparált és elegáns tárgyalókkal, modern tárgyaló boxokkal, tágas terekkel. A legnagyobb tárgyaló helyiség magában rejt egy könyvtárat és egy hatalmas kivetítőt. A modern konyha, a konyhafelszerelések széles választékával a céges reggelik, kávézás és borkóstolás számára kiváló helyszín, valamint népszerű közösségi helyiség.
A munkatársak közötti kommunikáció és munka megkönnyítése érdekében különböző irodai terek állnak rendelkezésre. Világos, tágas területek és számos növény található az iroda egész területén. A dolgozók számára elérhető inspiráló és motivációs eszközök pl.: csocsó, darts, kültéri tárgyaló zónák és sport eszközök, relaxációs és rekreációs szobák szervezett sport és egyéb programokkal, illetve különböző masszázsokkal biztosítják az emberközpontú környezetet. Kollégáinknak kávé sarokkal és rendszeres gyümölcsnappal kedveskedünk, valamint előszeretettel használják a nagy tárgyaló képernyőjét, például labdarúgás nézésére. Az iroda egész területén a világítás és az AC rendszer vezérelhető, ezzel biztosítva a tudatos használatot.
Virtuális túra:
https://beyond-visual.com/cpi/