Goodman Üllő Airport Logistics Centre

KépekCím: 2225, Üllő Zsaróka út 8

Átadás éve: 2018 Q4

Ingatlan mérete: 87200 m²


Rövid bemutatkozás

A Goodman által az Auchan megbízásából a GSE mint kivitelező bevonásával megvalósított beruházás messze kiemelkedik valamennyi magyarországi raktárfejlesztés közül. A létesítmény nemcsak puszta méretei révén vált rekorderré, első osztályú tervezésével maximális használhatóságot is biztosít ügyfelünknek. A 80 ezer négyzetmétert meghaladó bérbeadható területből több mint 15 ezer négyzetmétert különleges fagyasztott raktár tesz ki. Ez a piacon egyedülálló ismérv testre szabott megoldást nyújt az Auchannak, elősegítve a térségben végzett tevékenysége támogatását és bővítését. A Goodman nagy hangsúlyt helyez az erős, hosszú távú kapcsolatokra, továbbá arra törekszik, hogy folyamatosan az elérhető legjobbat nyújtsa – ez a fejlesztés e törekvések megnyilvánulása.

Az épületegyüttes szakaszos átadása lehetővé tette, hogy az Auchan az előre kitűzött határidőn belül megkezdhesse működését, anélkül, hogy a kivitelezés minőségében kompromisszumot kellene kötnünk. Az Auchannal és a GSE-vel fenntartott folyamatos kommunikációnak köszönhetően a kedvezőtlen időjárási körülmények és a menet közben változó igények sem szabhattak gátat a sikeres közös munkának. Ez is azt példázza, hogy a Goodman a rugalmasságra és partnerei megértésére alapozza üzleti kapcsolatait.

Büszkék vagyunk arra, amit e beruházás során elértünk, és reméljük, hogy az Auchan további növekedéséhez az új központ is hozzájárul.


Közreműködők

Fejlesztő

Goodman Hungary Kft.

Kivitelező

GSE Hungária Kft.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!