Eco-office közösségi iroda

KépekCím: 1064, Budapest Izabella 68/b

Ingatlan mérete: 120 m²

Bérlők száma: 30


Főbb bérlők

Start up cégek, kezdő vállalkozók, magánszemélyek és persze mindenki aki egy nyugodt inspiráló természetbarát helyet keres magának, céljai eléréséhez.


Rövid bemutatkozás

Inspiráció egy zöld közösségben!


Létrehoztunk egy közösségi irodát a belváros szívében, ahol zöld környezetben dolgozhattok. Egy olyan helyet, ami a környezettudatosságra épült.

Ez az eco-office közösségi iroda.

Sok asztal van ahova le tudsz ülni dolgozni, de mi egy olyan helyet teremtettünk nektek, ahol a coworking új értelmet nyer. Zöld övezet inspirál mindennap, mintha csak a természetben lennél. Tudományos tények bizonyítják, hogy hatékonyabbak, nyugodtabbak, és boldogabbak leszünk, ha zöld környezet vesz körül.
A közösségi iroda alapvetően olyan embereknek, vállalkozóknak, cégeknek lett kitalálva, akik nem rendelkeznek üzlethelyiséggel, de a cég profiljához elengedhetetlen egy exklúzív környezet.

Szeretnénk, ha Ti is az eco-office közösségi iroda tagjai lennétek, hozzájárulnánk egymás sikereihez és együtt létrehoznánk egy különleges eco-közösséget.

Coworking újragondolva!


Okok, amiért a díjra érdemes

Okokat nem keresünk, csak feltétel nélküli elismerésre vágyunk!


Szolgáltatások

Zöld környezetben közösségi asztalok bérlése, felszerelt többfunkciós tárgyaló, előadóterem, oktatóterem bérbeadása, székhelyszolgáltatás induló és meglévő cégek számára.
Olvasó sarok csak üldögélni vágyóknak és kávésarok a koffein szerelmeseinek. Speciálisan tisztított csapvíz nem csak tudásra szomjazóknak.

A teret mi adjuk Neked, "természetesen"


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!