ProInterier Kft.

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1138, Budapest Esztergomi 48

Átadás éve: 2018 Q2

Kialakított terület mérete: 280 m²

Irodában dolgozók száma: 20


Rövid bemutatkozás

A ProInterier cégcsoport, a cseh és szlovák piac meghódítása után Magyarországon 2006-ban kezdte meg működését, mely a válságot követő években a belsőépítészeti piac meghatározó szereplőjévé vált. Fő tevékenységi területe irodaházak, közintézmények belső kiépítése, elsősorban gipszkarton válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók szerelése. A cég meleg burkolatok értékesítésével is foglalkozik, a világ legnagyobb modulszőnyeg gyártójának az amerikai Interface-nek, valamint a német nora® gumiburkolatoknak kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A Prointerier székhelyének otthont adó békeidőkben épült, egyedi kialakítású és külsejű épület, eredetileg vasútállomásként funkcionált, melynek forgalma a 80-as évek közepén szűnt meg véglegesen. Kiváló elhelyezkedése és mérete miatt a vezetőség úgy döntött, hogy ezen a székhelyen nem változtat, ellenben korszerűsíti és felújítja az irodát a mai igényeknek megfelelően.

Az ACG reklámügynökség irodájának kivitelezése - mellyel 2018-ban sikerült elnyerniük az év irodája címet - kiemelkedő szerepet játszott cégünk életében. Ez a siker adta meg a végső lökést ahhoz, hogy a régóta tervezett felújítást a saját irodánk esetében is elkezdjük. A MádiLáncos Studioval már korábban elkezdett terveket aktualizáltuk és nekivágtunk a kivitelezésnek.

A teljes körű felújításra 2018 elején került sor, ami új megjelenésében hűen tükrözi a cég összes tevékenységét. A kreatív és indusztriális külsejű irodában a cég által forgalmazott burkolatok számtalan típusa is helyet kapott, melyek által a terület bemutatóteremként is funkcionál.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda kialakításakor a fő szempont vállalatunk működésének minél hatékonyabb támogatása volt. Az inspiráló és korszerű design, környezetbarát anyagok és innovatív technológiák ötvözésével került megvalósításra, ezzel is tükrözve cégünk filozófiáját.

A wellbeing jegyében törekedtünk egy olyan vonzó iroda kialakítására, amely a minket körülvevő természetet jeleníti meg a belső terek zárt világában, ezáltal munkatársaink és a hozzánk betérő belsőépítészek számára megnyugtató és inspiráló környezetet biztosít.

Ezt a természet közeli érzetet szerettük volna szem előtt tartani az anyaghasználat során is, mind a bútorok, mind a fényhatás, valamint burkolatok terén, legyen szó mohával borított macskakövekről, vagy apró kavicsokról. A berendezések kiválasztása során a korszerű megjelenésen túl az ergonómiára is hangsúly fektettünk.

A nyers tégla és betonhatású falak, naturális színek, nagyobb zöld felületek különleges hangulatát egy-egy hangsúlyos elem töri meg. A bejárattal szemben rögtön a látványos és monumentális Interface fal fogadja a hozzánk betérő vendégeket, mely mentén haladva kavicsösvényt szimbolizáló szőnyegeken keresztül juthatunk el a különféle egyedi irodaterekbe. A vezetői iroda vibráló eleganciáját - az egyik falfelületet teljesen beborító - fonálból készült Prointerier logó teszi különlegessé. Az általunk forgalmazott gumiburkolat igyekeztünk egy szokatlan felületen is megmutatni, így az egyik kis tárgyaló falára a nora® is megkapta a neki kijáró látványos feliratot. A két üvegfalnak és a robusztus, nyers faasztalnak helyet adó nagy tárgyaló, a belső céges megbeszélések mellett, lehetőséget ad 30-40 fős workshopok és ügyfél partik szervezésére is. A kisebb tárgyalók a gyors megbeszélések, telefonbeszélgetések, egyeztetések kiváló helyszínei. A szép növények és szellős helységek méltán képviselik a pozitív irodaterek filozófiát.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!