AddVal

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1077, Budapest Wesselényi 16


Rövid bemutatkozás

Az Addval Kft-t 2001-ben alapították, osztrák és magyar üzletemberek. Több, különböző tulajdonban lévő ingatlan portfóliót kezelünk Budapesten és környékén, több mint 70.000 m2-t nemzetközi ügyfeleknek és befektetőknek egyaránt.
Mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk kezdve az ingatlanok fejlesztését és hasznosítását beleértve a tervezés, mérnöki szolgáltatásokat, projekt managementet, a vagyon – ingatlan - műszaki managementet és a bérbeadást is.


Okok, amiért a díjra érdemes

Tevékenységünk során a legnagyobb hangsúlyt a megrendelői elégedettségre helyezzük. A sikeres működés egyik alapja a csapat, mely az utóbbi 1-2 évben megújult és tovább bővült komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, több nyelvet beszélő, motivált munkatársakkal.
Szakképzett csapatunk az AddVal irodában és közvetlenül az ingatlanok helyszínén dolgozó munkatársakból áll, így az irodaépületek, a kereskedelmi és ipari ingatlanok üzemeltetését is a legmagasabb színvonalon végezzük. Bérlőink nem csak a help desk felületen jelezhetik a problémáikat, észrevételeiket, hanem, személyesen is és a kisebb felmerülő feladatokat a helyszínen lévő technikus kollégák azonnal el tudják látni.
Ügyfeleink elégedettségét és bizalmát az is jelzi, hogy a meglévő megbízásaink köre folyamatosan bővül, egyre több feladattal bíznak meg minket. Portfóliónkban 2 olyan irodaház is szerepel, melyeknél több ízben is volt már tulajdonosváltás. Pl. a Central Udvar esetében a jelenlegi tulajdonos a hatodik, de az AddVal mindkét irodaház esetében a kezdetektől fogva látja el a PM / FM tevékenységet.
A Central Udvar irodaház épületeiben folyamatos a modernizáció 2018-ben is.
Az idén a belső kertre és a kültéri közösségi terek megújítására helyeztük a hangsúlyt.
Ezen kívül a többszintes mélygarázsba LEED világítás került.
Az Ausztria Házban pedig a lobbyt újítjuk fel teljesen; még ebben az évben elkezdődnek a munkálatok.
A Corner6 Business Centerben a mintairoda kialakítása és a vizesblokkok felújítása zajlik.


Főbb ügyfelek, referenciák

Ilka Corner irodaház – 4.000 m2 - új megbízás 2018-ban
Central Udvar irodaház -15.500 m2
Ausztria Ház - 3.300 m2
Corner6 Business Center – 6.800 m2

Főbb ügyfeleink: GalCap, Goldman Sachs, List Group, UNICEF, ASUS Magyarország, McCann, Eximbank, Fox, Solinfo, Ticketpro, Live Nation, E-Radius (DPD).


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!