Az Év Fejlesztő Cége

RedWood Holding Kft

Cím: 1011, Budapest Szilágyi Dezső tér 1

Rövid bemutatkozás

A 2016-ban alapított RedWood Holding az ingatlan piacon jelenleg egy kisebb volumenű, prémium kategóriás fejlesztésekkel foglalkozó szereplő.
A Redwood név első fele utal a tevékenységünkre - real estate development, azaz az ingatlanfejlesztés angol mozaiszava - míg a név második fele a tulajdonos családnevére. A RedWood Holding esernyője alá tartozó fejlesztéseket a cég egységes arculatta és kommunikáció ja erősíti, hiszen minden projektet egy rendezőerő , a RedWood egységes filozófiája hatja át: egyedi termékeket alkotunk, profizmussal, és mindenekelőtt szenvedéllyel.

Csapatunk nem tömegigényeket kielégítő fejlesztésekben gondolkozik, inkább kisebb, de de exkluzív, egyedi projektek érdeklik.
Küldetésünk, hogy megtaláljuk az adott helynek és az felhasználói idényeknek, álomoknak leginkább megfelelő fejlesztést, és abból hozzuk ki a legtöbbet. Nem csak azt nézzük, hogy mi van az Excel táblázat jobb alsó kockájában. Célunk, hogy egyedit, kiemelkedőt, és mindenképpen minőségit alkossunk, és a jelenlegi mennyiségi kínálat által jellemzett piacra minőségi, egyedi projekteket hozzunk.
Hisszük, hogy innovatívak és kiemelkedőek akkor lehetünk, ha a nemzetközi szinten is újszerű, friss trendeket hozzuk el a magyar piacra. Épületeinkkel a jövő élettereit hozzuk létre. Ezért felelősségünk, hogy ezeket a tereket érdekesebbé, igényesebbé, hosszan fenntarthatóvá tegyük. Ehhez lényegesen több gondolkodás, kreativitás és energia kell, mint egy átlagos termék létrehozásához. Fontos, hogy az apró részletekre is odafigyeljünk, előre gondolkozzunk, az új fogyasztói igényeken maximálisan figyelembe vegyük.
Hisszük, hogy pusztán odafigyeléssel, némi kreativitással érdekesebb és emberközelibb tereket lehet létrehozni nem is feltétlenül nagyobb költségvetéssel.

A RedWood nem specializálódik egy adott területre az ingatlanfejlesztésen belül, portfóliójában található iroda- szálloda- és lakópark fejlesztés is. Olyan beruházásokról van szó, melyek mind az iroda, mind a szálloda- és a lakóparkok piacán is újat mutatnak.
Épületeik a maguk szegmensében a legkorszerűbb, legújabb technológiai-, vagy akár hotel trendeket hozzák el a magyar piacra.

Cégünk ezzel a fejlesztői piacon szintén egyedülálló, hiszen maximálisan kihasználjuk a különböző területeket szervett fejlesztői tapasztalatokat és az ebből fakadó komplex tudást beépítjük minden egyes projektünkbe.


www.redwoodholding.hu

Okok, amiért a díjra érdemes

A RedWood Holding jelenleg futó projektjei:

2018 októberében büszkén adtuk át Ecodome irodaházunkat az első kerület szívében, mely az első nagyobb volumenű iroda projektünk. Ez az irodaház egy emberi léptékű, költséghatékonyan üzemeltethető, zöld irodaház, melynek terve megkapta a Leed Platinum minősítést, és ezzel egy kiemelkedően komfortos és ergonomikus környezetet biztosít az ott dolgozók számára. Az épület modern külsejével egy üdítő színfoltja a kerületnek, mégis tökéletesen illeszkedik a környék és a kerület patinás építészeti stílusához.

Legkülönlegesebb és legnagyobb volumenű projektünk egy 140 szobás belvárosi luxus szállodafejlesztés. Az egyik legelső európai Hard Rock Hotel megnyitásával elhozzuk Magyarországra az első lifestyle hotelt, mely a legújabb trend Amerikában és amely világklasszis szolgáltásaival, éttermeivel, bárjával egy új színfoltja lesz a város gaszronómiai kínálatának.
Nem csak megőrizzük a Nagymező utcai patinás régi épület homlokzatát, de azzal, hogy ennek a tetejére egy építészetileg igen különleges arany kubust helyezünk, egy újabb különleges épületet adunk fővárosunknak. A szálloda 2019 év végén nyitja meg kapuit a vendégek előtt.

Csillaghely utolsó szabad másfél hektáros területére egy 160 lakásból álló prémium lakóparkot építünk. Ebben a projektünkben is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a Fagyöngy Lakóparkban 21. századi, mai, modern élettereket alakítsunk ki - a falakon belül és kívül is. Ehhez innovatív, új építőanyagokat használunk, melyek hosszú távon is kiállják az idők próbáját.

Rajongunk a szép épületekért, legyen az régi vagy új, ezért fontos számunkra, hogy a régi épületek szépségét megőrizzük a modern kor számára és funkcionálisan modernizáljuk őket. A Szilágyi Dezső téren lévő Neoschloss Palotát egy mai, modern irodaépületté alakítjuk, modern irodaterekkel, portaszolgálattal, a lépcsőház és a homlokzat renoválásával. A helyreállítótt monocrome homlozattal az épület ma már meghatározó színfoltja a budai rakpartnak és a dunai panorámának.

Széles és színes portfóliónk mindenképpen megkülönböztet minket a konkurens fejlesztő cégektől. Mint a budapesti ingatlan fejlesztői szcéna új tagja folyamatosan új projektekkel igyekszünk tovább színesíteni portfóliónkat egyedi, izgalmas, jövőbemutató fejlesztésekkel.
Mivel fejlesztéseinkkel a jövő épületeit és élettereit építjök, célunk, hogy ergonomikus és a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő és azokat kiszolgáló épületeket adjunk a városnak és lakóinak.

Főbb ügyfelek, referenciák

DVM Group
Swietelsky Magyarország Kft
Cushman and Wakefield
Céh Zrt
Tomlin
PWC
OTP
Takarékbank