Inpark Hatvan

KépekCím: 3000, Hatvan Robert Bosch út 2.

Átadás éve: 2018 Q4

Ingatlan mérete: 60000 m²


Rövid bemutatkozás

Az Inpark 60 ezer négyzetméteres logisztikai központja Hatvanban a Bosch egyedi igényei szerint kialakított built-to-suit fejlesztés.. A 17 milliárd forint értékű beruházás során létrejött komplexumra hosszú távú bérleti szerződést kötött a Bosch. A létesítmény a Bosch közép-kelet-európai stratégiai elosztóközpontjaként működik.
A csarnok levegőjének nemcsak a hőmérséklete, hanem a páratartalma is szabályozható, a tetőablakokat UV-szűrővel látták el, továbbá a padló terhelhetősége is jóval nagyobb az iparági sztenderdnél. Az épület belülről hét egységre – tűzszakaszra – oszlik, ezenfelül kialakítanak egy átrakodó – úgynevezett cross-dock – területet is. A fenntarthatóságot és az energiahatékonyságot szolgálja az egyedi hűtési és fűtési rendszer, valamint a LED-világítás.
A fejlesztés része egy belső árumozgató rendszer, amelynek fedett folyosói körbefutnak a gyáregységek mentén, innen az áru egy, az út fölött átívelő spirális járaton keresztül érkezik meg a raktárba. A központ több mint 50 ezer négyzetméternyi hasznos raktár-, 2 ezer négyzetméter iroda-, mintegy 8 ezer négyzetméter kiszolgálóterületet, valamint szociális helyiséget foglal magában.


Okok, amiért a díjra érdemes

Hosszú távú bérleti szerződés (10+)
A raktárcsarnokot a Robert Bosch út túloldalán található gyárral összekötő, az út felett átívelő innovatív árutovábbító folyosó az erre a célra fejlesztett önvezető áruszállító kocsikkal
277 személyautó parkoló
Átfolyó rendszerű kamionparkolók
Tágas kerékpártároló
Automata öntözőrendszer


Szolgáltatások

Vámszabad terület
600 fős étterem
Buszállomás


Közreműködők

Fejlesztő

Inpark - NIPÜF Csoport

Kivitelezésmenedzsment

RE-solution Consulting Kft. (REscon)


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!