Az Év Irodája

XEROX

Cím: 1138, Budapest Madarász Viktor 47-49.
Átadás éve: 2018 Q1
Kialakított terület mérete: 1200 m²
Irodában dolgozók száma: 70
Bérlő cég: XEROX
Tervezés / belsőépítészet
Archimon Építészeti és Belsőépítészeti Kft.
Világítástechnika
Bravolight
Kivitelezés / Fitout
Decor Floor Kft.

Rövid bemutatkozás

A 2018-ban lefolytatott irodatender eredményeként a Xerox Magyarország Kft. a Madarász Irodaparkot választotta, amely 2015-ben elnyerte az Év Legzöldebb Projektje címet az iroda.hu versenyen.

A kiválasztásnál a legfontosabb szempont az volt, hogy olyan épületbe költöztessük a Xerox irodáját, amely amellett, hogy reprezentatív és kiemelkedő színvonalú irodaterületeket kínál, a mai környezettudatos irányelveknek is tökéletesen megfelel. Ezért választottuk a Madarász Irodaparkot, amely BREEAM „Very Good” minősítéssel rendelkezik. Az irodaház a költséghatékony üzemeltetést fenntartható és energiatakarékos műszaki technológiák alkalmazásával biztosítja, így illeszkedik a Xerox cégfilozófiájának alapelveihez is.

A belsőépítészeti tervezés során, a munkaállomások kialakításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy az iroda megfeleljen a mai, modern követelményeknek és ergonómiai szempontoknak - a fény-, a zaj-, a hőmérsékleti és az akusztikai hatások minimalizálásával biztosítva a kollégák kényelmét és hatékony munkavégzését. A jelenlét-érzékelős LED-világítás, az élő, zöld zuzmófal, és a mennyezeti dekoráció szintén cégünk környezettudatos gondolkodásmódját reprezentálja, és egyben irodánk dísze is.

Az ideális irodai munkakörnyezet megteremtésén túl nagy hangsúlyt fektettünk a rekreációs területek, a mindennapos megbeszélések helyszínéül szolgáló tárgyalók, illetve a közel 50 m2 alapterületű bemutatóterem kialakítására is, amelyben a legújabb termékeinket állítottuk ki a nagyközönség számára.

Irodánkban a két fő tárgyaló és a break out területek összenyitásával, valamint az ezekhez kapcsolódó terasz és konyha kialakításának köszönhetően nagyobb rendezvények is lebonyolíthatók. Nyitott tetőteraszunk alkalmas közös események, fogadások megrendezésére, a hétköznapok során pedig - kényelmes kerti bútorokkal berendezve - tökéletes helyszínt ad a munka melletti feltöltődésre, rövid beszélgetésekre, pihenésre és akár tárgyalások megtartására is.

Az Archimon Belsőépítészeti Stúdió egyedi tervezésű, teljes falmagasságú tárolórendszere, egyediségével illeszkedik az irodai enteriőrbe, kiválóan használható időszakos munkaállomásként, illetve magánbeszélgetések lefolytatására is. A rendszerhez tartozó puffok pedig plusz ülőfelületként szolgálnak a rendezvények során.
Az ergonomikusan kialakított irodabútorok a kollégák kényelmét hivatottak biztosítani, míg az írható, nagy falfelületek a kommunikációt, valamint a hatékony, közös munkavégzést segítik elő.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Xerox irodája egy jól átgondolt, tudatosan tervezett tér, amely a fenntarthatóságot képviselő, környezettudatos elvek szerint lett kialakítva. A belső design és a színválasztás a frissességet, lendületességet és modern gondolkodásmódot tükrözi. Igyekeztünk harmóniát és otthonosságot teremteni a dolgozók mindennapjaiban, egy olyan, inspiráló környezettel, ahová jó megérkezni és jó érzés időt tölteni. Úgy gondoljuk, hogy mindezt sikerült megvalósítani.

Szolgáltatások:
- Különböző méretű tárgyalók (4-14 fő)
- Konferenciateremmé alakítható tárgyalók
- Cafeteria zóna
- Showroom
- Ügyfélváró/Break out zone