Takarító cég

Takarító Kommandó

A Takarító Kommandó a céged arculatához a tökéletes tisztaságot teszi hozzá!

Professzionális tisztítás-technológiai (takarító) szolgáltatást és - tanácsadást nyújtunk irodák számára is. Rendszeres takarítás esetén 3 féle csomag közül választhatsz, Basic, Standard és Full, személyre szabott ismétlődéssel. A rendszeres csomagok mellé kínálunk még eseti szolgáltatásokat is, mint például a szőnyeg- és kárpittisztítás, ablak- és üvegtisztítás, fertőtlenítő takarítás vagy a mindent átfogó nagytakarítás. Most épült a vadonatúj irodátok vagy csak egy felújításon esett át a régi? Ezekben a munkálatokban is tudunk profi segítséget nyújtani! Építkezés – vagy felújítás utáni takarítás szolgáltatást cégek számára is nyújtunk. Cégünk alkalmazottjait folyamatosan képezzük, munkánkat pedig a legkorszerűbb takarító gépekkel, - eszközökkel és a legjobb minőségű tisztítószerekkel végezzük. A magas minőséget továbbá ellenőreink szigorú, hibát fürkésző szemei biztosítják.

3 ok, amiért az irodának mindig tisztának kell lennie!

  Egy cég irodája sok esetben sokkal többre hivatott, minthogy egyszerűen csak legyen hol dolgozni vagy az iratokat tárolni. Egy iroda képviseli a céget, küllemével hozzájárul a cég arculatához és bizony befolyásolni tudja az ügyfelekkel, beszállítókkal esetleg befektetőkkel történő tárgyalások kimenetelét.
 
  Az ott dolgozók szemszögéből nézve pedig, a tisztaságnak más fontos hatása is van. Bár mondják, hogy a “Zsenik uralkodnak a káosz felett!”, mi mégis azt a nézetet valljuk, hogy “Rend a lelke mindennek!”. Úgy gondoljuk, hogy az emberek nagy többsége tiszta környezetben dolgozik szívesebben, így a tisztaságnak pozitív hatása van a munkára.
 
  Egészségügyi szempontból is fontos tisztán tartani a munkahelyet, mert az emberek “kézről - kézre” adják a baktériumokat, fertőzéseket a kilincseken, a számítógépek billentyűzetén és sok egyéb helyen.

További információkért az irodatakarítással kapcsolatban vagy személyes konzultációért kérjük, látogass el weboldalunkra! Állunk rendelkezésedre, segítünk szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Weboldalunk: www.takaritokommando.hu
Facebook oldalunk: www.facebook.com/takaritokommando
LinkedIn oldalunk: www.linkedin.com/company/takaritokommando

Cím: 1061 Budapest
Paulay Ede utca 21.
Kapcsolat a szolgáltatóval
Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!