Az Év Kivitelező Cége

Value 4 Real Group

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás 50.

Rövid bemutatkozás

A Value4Real Cégcsoport komplex szolgáltatásokat nyújt az építési projekteket érintő minden területen.
Az építéskivitelezést belsőépítészeti és generáltervezési szolgáltatásainkkal ötvözve, Design & Build konstrukcióban is valósítunk meg irodabelsőket, üzleteket, éttermeket, ipari csarnokokat és technológiai épületeket immáron kilencedik éve.
Hiszünk abban, hogy a kiemelkedő eredmények elérése érdekében, tervezési és mérnöki szolgáltatásainkat kivitelezési tevékenységünkkel ötvözve (projektmenedzsment, költségmenedzsment, zöld épületminősítés, műszaki ellenőrzés) a hazai piacon egyedülálló módon, nagy léptékben tudjuk saját mérnökállományunkat a komplex projektjeink szolgálatába állítani.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A vártnál is mozgalmasabb év volt a 2022-es. Idén indult a Raben új irodaépület megvalósításával egybekötött csarnokbővítése Dunaharasztiban, összesen mintegy 5000 m2-en, illetve az ÉMI-TÜV SÜD szentendrei telephelyén, a laborhelységeknek is otthont adó irodaház külső-belső rekonstrukciója, három épületszinten, összesen 1500 m2-en.


A két nagy volumenű, párhuzamosan zajló, Design & Build megbízásunk mellett számos remek projekt gazdagította referenciáinkat az ingatlanpiac majd minden szegmenséből. Februárban adtuk át az Arena Corner Irodaház megújult fogadócsarnokát és kantin tereit, majd nem sokkal később a Netpincérként indult, de már foodpandaként átadott irodát és oktatóközpontot a Stúdium Irodaházban. Szintén kivitelező csapatunk bábáskodása alatt került kialakításra a Medicover új magánszülészeti szárnya a Váci-úti Vision Towers Irodaházban. A mintegy 1200 m2 alapterületű korszerű létesítményben egy aszeptikus műtő, 2 szülőszoba és 12 exkluzív szoba hivatott szolgálni a családok maximális komfortját. A myhive Haller Gardens Irodaházban szinte otthonosan mozog kivitelező csapatunk, a tavalyi teljes rekonstrukciót, illetve a showroom és mycowork irodák átadását követően az irodaterek kialakítására került a hangsúly. Ennek nyomán születtek meg a VGP és a Nova Services új irodái. A BOSCH egyterű iroda bővítése, a Quadrum Irodapark üde színfoltjaként valósult meg a nyáron, Design & Build konstrukcióban. A CPI tulajdonában lévő Andrássy Palota lobbijainak és átriumának komoly szervezést igénylő rekonstrukciós munkálatai szeptemberre készültek el, november elején pedig a Worldquant irodák legfiatalabb, harmadik tagja is átadásra került a Szabadság-téri Freedom Palace irodaházban.


Lengyel leánycégünk elindította kivitelezési üzletágát, igy a Varsói WOLA Centert is a kivitelezési referenciáinknak otthont adó irodaházak népes táborában üdvözölhettük idén.


A több, mint 100 főből álló egységes csapatunknak hála, fáradhatatlanul várjuk a 2023-as év szakmai kihívásait!


Referenciák

Immofinanz Services Hungary Kft.
CPI Hungary Kft.
Futureal Group
White Star Real Estate Kft.
Skanska Magyarország Ingatlan Kft.
Worldquant Research Hungary Kft.
Medicover Zrt.
Delivery Hero Hungary Kft.
Raben Real Estate Hungary Kft.
ÉMI-TÜV SÜD Kft.