Az Év Ingatlanfejlesztése

Váci Greens D

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Váci út 121-127.

Átadás éve: 2017 Q4

Ingatlan mérete: 15647 m²

Kivitelezés / Fitout

ProInterier Kft.

Irodaszőnyeg, padló

ProInterier Kft.

Kivitelezés / Fitout

ProInterier Kft.

Ingatlanfejlesztő

Atenor

Tervezés / belsőépítészet

Vikár és Lukács Építészstúdió

Rövid bemutatkozás

A Váci Greens irodapark 130.000 négyzetméternyi exkluzív „A+” kategóriás irodaterületet kínál egyedülálló zöld, közösségi környezet által övezve. A Váci Greens tervezése és kialakítása a legjobb építészeti megoldásokat ötvözi a legújabb építési technológiákkal. Ennek köszönhetően a bérlők alacsony üzemeltetési költségekkel számolhatnak. Emellett a projekt környezettudatossága is egyedülálló, melyet a BREEAM „Excellent” minősítés fémjelez. A Váci Greens az első épület Magyarországon, amelyet a világszerte méltán elismert környezeti minősítéssel tüntettek ki. A BREEAM minősítés fontos szempont a környezettudatos bérlők irodaválasztásában. Az épületek szintterületei oly módon kerültek kialakításra, hogy a lehető leghatékonyabb irodai elrendezést biztosítsák, ugyanakkor számos lehetőséget kínálnak arra is, hogy ideális szintelosztást valósíthassanak meg több bérlős megoldás esetén. Ennek köszönhetően kisebb alapterületen, alacsonyabb költségek mellett is megfelelő irodára találhatnak a Váci Greens bérlői.


A Váci Greens D a 4. elkészült épület a Váci Greens irodaparkon belül. A 15647 m2-es -3+fszt+6 szintes "A+" kategóriás irodaházat a Váci Greens sikertörténetéhez méltóan kimagasló kereslet jellemzi. Az épület közel 50%-a már bérbeadásra került olyan nagy nemzetközi cégeknek mint az Unilever, az ATOS, a Costa Coffee és a Salad Box akik 2018 januárban, márciusban, illetve a 2. negyedév során költöznek be az épületbe.
Az épület földszintjén kialakításra kerülő food court koncepció részeként egy átjáró passzázson keresztül teraszokkal és zöld szigetekkel rendelkező vendéglátó egységek sokasága lesz elérhető.


A Váci Greens D az épületeket közrefogó több ezer m2-es piazza közepére néz. A piazza is mint minden a Váci Greens-en belül, a bérlők kényelmét szolgálja szabadtéri közösségi funkciója révén. Az épület BREEAM Excellent minősítéssel rendelkezik.


A Váci Greens D sikertörténetét az épület adásvétele koronázza meg, amely tranzakció 2017 novemberben elindult és 2018 elején kerül zárásra.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA


  • Építészetileg, esztétikailag kimagasló színvonalú "A+" kategóriás spekulatív alapon fejlesztett irodaház

  • Műszakilag a legmagasabb minőséget képviseli

  • BREEAM Excellent minősítésű zöld épület, ergonómikus és a lehető leghatékonyabb irodaterületekkel

  • Szolgáltatások sokasága házon és irodaparkon belül

  • Nagy nemzetközi bérlői mix az irodaparkon belül: GE, Sykes, Enterprise Group, SUEZ, BNP Paribas, Budapest Bank, ITSH, Givaudan, Accenture,

  • Nagy nemzetközi bérlői mix a Váci Greens D épületen belül: Unilever, ATOS, Costa Coffee, Salad Box

  • Átadása előtt az épület közel 50%-os bérbeadottsági szinttel rendelkezik.

  • Átadása előtt az épület eladásra került egy magyar befektetési alapnak.