Az Év Belsőépítész cége

UPPER Design Studio

Adatlap megosztása

Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12

Rövid bemutatkozás

Az UPPER Design Studio Kiss Péter belsőépítész által - Magyarország egyik piacvezető irodadesign tervező cégének vezetését követően - alapított belsőépítész tervezőiroda, mely 2021-ben kezdte meg önálló tevékenységét.
Az UPPER Design Studio-ban az elmúlt évtized tervezési tapasztalatát hasznosítva, komplex szemlélettel, az ügyfelek elképzeléséhez alkalmazkodva alkotunk egyedülállóan kreatív és funkcionális irodatereket, kereskedelmi és vendéglátó egységeket. Célunk, hogy olyan belsőépítészeti terveket készítsünk megrendelőink számára, amelyek megfelelnek a modern kor igényeinek, fenntartható szemlélettel és rugalmas megoldásokkal alkalmazkodnak a világ és a piac változásaihoz.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A folyamatos személyes jelenlét, a kreatív alkotófolyamat, a minőségi műhelymunka és a kivitelezést végigkövető projektmenedzseri szemlélet jelenti a garanciát a magas minőségű belsőépítészeti munkáinkra.
Ügyfeleinkkel igyekszünk közvetlen, személyes kapcsolatot kialakítani, hogy a teljes tervezési folyamat során komfortosan és magabiztosan érezzék magukat.
Tervezési tevékenységünket úgy határoztuk meg, hogy csapatunk tapasztalatát, tehetségét és kreatív energiát a lehető legjobb helyekre összpontosítsuk, így csak olyan feladatokat vállalunk el, melyet maximális szakértelemmel, magabiztosan, a legmagasabb minőségben tudunk teljesíteni.
Fontosnak tartjuk, hogy projektjeink során kellő időt fordítsunk a megrendelői és felhasználói igények alapos megismerésére és dokumentálására. Ebben a folyamatban munkahelyi wellbeing szakértő és tanácsadó kollégánk van ügyfeleink segítségére. Az így kapott információkból valóban hatékony, a cég értékeit és az egyén munkavégzését támogató munkatereket tudunk tervezni. Az elmúlt évek során nagy tapasztalatot szereztünk a tevékenység alapú és agilis irodaterek tervezésében.
Generáltervezési projekteket ritkán vállalunk, a tervezési folyamatban elsősorban a kreatív koncepció- és látványtervezési szakaszra fókuszálunk, ahol igyekszünk a cég arculatához, tevékenységéhez és egyedi igényeihez illeszkedő, hosszútávon működő, hatékony és esztétikus egyedi megjelenésű tereket kialakítani. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a vizualizációra, büszkék vagyunk rá, hogy az elkészült projektjeink szinte teljes azonosságot mutatnak a fotorealisztikus látványterveinken bemutatott elképzeléssel.


Fontosnak tartjuk, hogy a cégek arculata és az általunk tervezett terek egységet alkossanak. Üres falak és üres szavak helyett kiterjesztjük a grafikai és arculati elemek alkalmazását a belsőépítészeti terekre is, hogy a vizuális kommunikáció teljes összhangban legyen. Ebben tapasztalt grafikus és arculat tervező kollégánk van segítségünkre.
A 2022-es év nagy fejlődést hozott az UPPER Design Studio életében, sok új izgalmas munka mellett olyan nagy léptékű munkák befejezését tudhatjuk magunk mögött, mint az idei Az Év Irodája díj nevezői között is látható BOSCH BP106 projekt.
2022-ben olyan nagyszabású projektekre is megbízást kaptunk, mint a DOKA háromszintes irodaépületének teljes körű belsőépítészeti újratervezése, a KÉSZ saját fejlesztésű szegedi G25 irodaházának belsőépítészete, vagy a DENTONS Ügyvédi Iroda kiemelt ügyfél- és exkluzív tárgyaló terei.
Büszkék vagyunk rá, hogy olyan irodapiaci szereplők is minket kértek fel új irodájuk és bemutatótermük megtervezésére, mint a BENE irodabútorok képviselője, a Smart Office Solutions, valamint a 20 éves múlttal rendelkező Office Line. Mindkét projekt megtekinthető Az Év Irodája nevezői között!
2023 januárjában új irodát alakítottunk ki a Bartók Béla úton, így csapatunk kreatív és inspiráló munkakörnyezetben, megújult lendülettel folytatja munkáját.


NEVEZÉSEINK:
Bosch BP106
Bosch Kompetenciaközpont - BME KJK
OfficeLine iroda
Smart Office Solutions


Referenciák

Bosch BP106 irodaépület teljes körű átalakítása https://azevirodaja.hu/nevezok/49202
Bosch Kompetenciaközpont - BME KJK https://azevirodaja.hu/nevezok/49205 + https://azevirodaja.hu/nevezok/49204
Office Line iroda https://azevirodaja.hu/nevezok/49172
Smart Office Solutions https://azevirodaja.hu/nevezok/49140
DOKA irodaépület teljes körű átalakítása
Dentons ügyvédi iroda kiemelt ügyfélterei
Swietelsky Vasúttechnika irodája
Pannergy iroda - Budapest One
CA Immo - IP West mintairoda és Millenium Towers mintairoda
Scientific Games pilot iroda projekt
Grafton iroda - Ybl Palota
Component irodaépület teljes körű átalakítása