Az Év Irodája Nagyvállalati díj

TransferWise

Adatlap megosztása

Cím: 1133 Budapest, Váci út 80

Átadás éve: 2019 Q2

Ingatlan mérete: 3938 m²

Irodában dolgozók száma: 300

Bérlő cég: TransferWise Ltd. Magyarországi Fióktelepe

Irodaszőnyeg, padló

ProInterier Kft.

Növénydekoráció

Plantart

Projektmenedzsment

Colliers International

Irodabútor

Do Work Kft. 4

Irodabútor

Office Art & Design Kft.

Mobil és üvegfalak

Poziteam Hungary Kft.

Tervezés / belsőépítészet

DVM design

Kivitelezés / Fitout

DVM construction

Irodabútor

Basic Collection Kft.

Irodabútor

Kozma Bútor

Rövid bemutatkozás

A TransferWise egy dinamikusan fejlődő startup, amely forradalmasítja a pénzügyi világot. Első irodájukat 2016-ban nyitották Budapesten, majd 2018-ban új irodára volt szükségük, hogy bővítsék működésüket. Az újonnan fejlesztett Promenade Gardens irodaépületet választották a magyar főváros Váci úti iroda folyosóján.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A belsőépítészeti koncepció megtestesíti lendületüket és innovatív szellemüket, tükrözi egyedi látásukat, kreativitásukat és dinamizmusukat. Módszereik, folyamataik és munkakultúrájuk inspiráló kihívást jelentett a testreszabott iroda kialakítása során. A nemzetközi légkör megteremtése érdekében a munkahelyet kontinensekre osztották a tervezők, ahol a munkatársak élvezhetik az utazást, a különféle funkciókkal ellátott helyek felhasználásával. A formatervezés meghatározó alapelvei a világ minden tájáról származó utazási célpontok dísztárgyain és szimbolikus elemein alapulnak, összhangban a területek funkcionalitásával. A vállalat rugalmas munkavégzéshez való hozzáállását a tematikus rekreációs terek támogatják, ilyen például a belsős fitneszterem és masszázs szoba.


A mai kompetitív munkaerőpiacon az irodáknak motiváló erővel kell bírniuk az új alkalmazottak számára, különös tekintettel egy olyan kreatív, innovatív cégnél, mint például a TransferWise.
Céljuk, hogy elmozduljanak a szokásos, formális irodai kialakitástól, és létrehozzanak egy olyan munkahelyet, amely követi a munkaerő-piaci változásokat és inspirálóan hat a munkavállalókra megvalósult.