Az Év Tanácsadó Cége

Stay in Hungary Kft

Adatlap megosztása

Cím: 1062 Budapest, Aradi utca 16

Rövid bemutatkozás

STAY IN HUNGARY KFT


A magyar hátterű, B.Nagy Ferenc ügyvezető által 2007-ben alapított Stay in Hungary Kft betelepülő nagyvállalatok részére nyújt komplex belsőépítészeti, generál tervezési, project management és érdekképviseleti szolgáltatásokat, amely három fázist takar:  1. fázis: Költségtervezés, irodatér felkutatás, bérleti szerződés folyamán tényleges érdekképviselet.

  2. fázis: Teljes körű belsőépítészeti és tervezés, tendereztetés és project management kulcsátadásig

  3. fázis: Kész iroda piaci bevezetése, sajtótájékoztató és munkaerő toborzás segítő PR kampány lebonyolítása


Röviden, a Stay In Hungary Kft több szolgáltatást nyújt egy cégnek, nem egy szolgáltatást ad el több cégnek. Ebből fakadóan egy ügyféllel eltöltött idő átlagosan 1 év. Évente csak 2-3 ügyfelet vállalunk. Ez a háromfázisú projektmenedzselés, amely hazánkban egyedülálló jóval olcsóbb, hatékonyabb és személyre szabottabb, mint a megszokott, vagyis hogy külön cégek végeznek egyes fázisokat, amelyek sokszor nem is ismerik egymást, pedig összefüggő és egymásra épülő tevékenységekről van szó. Összességében a betelepülő cégeknek időt, pénzt és energiát spórolunk és elősegítjük mielőbbi sikeres indulásukat.


A Stay in Hungary Kft olyan jövőbemutató munkatereket tervez és valósít meg, amelyek hatással vannak a céges kultúrára, jobb egyéni és csapat teljesítményre, működési hatékonyságra, így a munkaerő toborzásra és megtartásra, ezáltal a profitra. Különös hangsúlyt fektetünk a beszállítók versenyeztetésére valamint költség- és műszaki ellenőrök bevonásával a kivitelezők ellenőrzésére, hogy az iroda a kiviteli terveknek megfelelően az előre meghatározott költségkereten, határidőn belül és kiváló minőségben kerüljön átadásra.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Belsőépítészeti kialakításkor nem katalógusokból való vásárlást, hanem az egyedi tervezést, a kortárs magyar ipar- és képzőművészek, kisiparosok munkáit preferáljuk, legyen az szobrász, festő,textiltervező, asztalos, lakatos, üvegfúvó, keramikus, így segítve a hazai kisvállalkozásokat. Ez egyrészt kultúrmisszió, vagyis, hogy minél többen ismerjék meg a mai formatervezés és képzőművészet alkotóit és alkotásait, másrészt ezek a használati és dísztárgyak, szobrok és képek fokozzák a munkaterek otthonosságát, és észre sem veszi az ott dolgozó, hogy mindezek közvetve kreativitásra, csapatmunkára és végül teljesítményfokozásra ösztönzik. Az igényes, szerethető munkakörnyezet segíti a munkaerő-toborzást és a munkaerő megtartását. Az általunk, szó szerint is életre keltett irodák nagyon jó példák arra, hogy a fokozott piaci versenyben mennyi többletet jelent a fejlett munkakultúrát támogató kreatív munkatér. A külföldi nagyvállalatok pedig örülnek, ha magyar képző és alkotóművészek munkáját emeljük be a tér tervezésbe és kommunikációba, mert ettől lesz egyedi, ugyanakkor költség szempontból is mindkét fél részére előnyös.


Munkatársak: B.Nagy Ferenc ügyvezető, belsőépítészek: Szegő Gábor, Hitka András, Gáti Anna, Project Management: Oszvald Lilla, Elszászer Dániel.


www.stayinhungary.com


Referenciák

Bloomberg,Magyar Nemzeti Bank, Systemax, Albemarle Corporation, Dealogic Holding, Bank of Georgia, Merck, The Hackett Group, Il Bacio diStile, DBH, Tata, Mérték Stúdió, White Star, Immofinanz, Wing Zrt, Chez Dodo,Kuvait Állam Nagykövetsége, Ernst & Young.


Büszkék vagyunk, hogy az Év Irodája versenyen 2012 és 2016-ban első, és 2011-ben és 2014-ben pedig top3 helyezést sikerült elérni design irodáinkkal. 2015-ben a Best Gastro Design díjat is mi kaptuk. Büszke vagyok továbbá arra is, hogy az amerikai Kereskedelmi Minisztérium honlapján a magyar ingatlan cégek közül a Stay In Hungary Kft-t ajánlja az amerikai nagyvállalatoknak megbízhatósága és minőségi tervezési, bonyolítási és érdekképviseleti szolgáltatásai miatt.