Az Év Ingatlanfejlesztése

Promenade Gardens

Adatlap megosztása

Cím: 1133 Budapest, Váci út 80.

Átadás éve: 2018 Q1

Ingatlan mérete: 25000 m²

Üzemeltetés

Horizon Development

Ingatlanfejlesztő

Horizon Development

Ingatlantulajdonos

Erste Ingatlan Alap

Irodabútor

Poziteam Hungary Kft.

Tervezés / belsőépítészet

DVM group

Kivitelezés / Fitout

DVM group

Rövid bemutatkozás

Projektfilm a kivitelezés folyamatáról és az elkészült irodaház építészeti, belsőépítészeti részleteiről: https://www.youtube.com/watch?v=UtuRP4YgoaU&t


A 2018 tavaszán átadott Promenade Gardens a belső Váci út legnagyobb volumenű irodafejlesztése, amely Budapest fő irodafolyosóján 25.000 négyzetméternyi fenntartható és modern irodateret biztosít presztízsbérlői számára. A 100%-os bérbeadottsági mutatóval és széles szolgáltatási palettával büszkélkedő épületet többek között a Celanese, a Citibank, az OTP, a Capsys, az Electrolux, a Transferwise, a HBM és a PoziTeam is székhelyéül választotta.


Egybefüggő, nagy alapterületű szintjei (4.300 m2) kényelmes munkakörnyezet kialakítására adtak lehetőséget, a változatos tevékenységi körrel rendelkező bérlők igényeinek maximálisan megfelelve. A lokációból adódó természetes előnyök a kiváló megközelíthetőség, az egyedülálló vizibilitás, valamint a szolgáltatások széles köre. A 4 tornyon és 5 épületszinten át húzódó, rugalmasan alakítható irodaterek a dinamikusan növekvő bérlők számára a horizontális és vertikális bővülés lehetőségét egyaránt biztosították. A átlagost jelentősen meghaladó, 3 méteres belmagasság mellett a nagyobb ültetési sűrűségű irodakialakítások is kényelmesek és tágasak.


A földszinten 3.000 m2-en kerültek kialakításra irodák és kiskereskedelmi egységek. A vízfelületekben gazdag, gondozott belső kert informális szabadtéri egyeztetések, kötetlen beszélgetések és frissítő ebédszünetek helyszíne. Az épület LEED Gold és BREEAM Very Good környezettudatos értékelése az alkalmazottbarát, egészséges munkakörnyezet záloga, és egyben az innovatív zöld megoldások által garantált műszaki kiválóság objektív elismerése.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Promenade Gardens irodaház kiemelkedő kvalitásai, amelyek érdemessé teszik az Év Új Ingatlanfejlesztése díjra:
• egyedülállóan magas esztétikai és műszaki tartalom
• az irodaházak belsőépítészetén jelentősen túlmutató, igényes enteriőrök
• 3m+ irodai belmagasság, 5m lobby/recepció belmagasság
• kettős környezettudatos minősítés
• hangulatos belső közösségi kert
• 100%-os bérbeadottság
• sikeres értékesítés az átadást követően