Az Év Irodája Szakmai díj

Nowy Styl

Adatlap megosztása

Cím: 1133 Budapest, Váci út 116-118

Átadás éve: 2021 Q1

Ingatlan mérete: 509 m²

Irodában dolgozók száma: 16

Növénydekoráció

Cityplant növénydekoráció

Irodabútor

Nowy Styl Hungary Zrt.

Tervezés / belsőépítészet

Nowy Styl Hungary Zrt.

Növénydekoráció

Gourmet Garden - Grofie

Világítástechnika

Ambi Light Kft.

Rövid bemutatkozás

Közel 30 éve segítünk az embereknek világszerte az irodák és közterek berendezésében: munkahelyek, stadionok, utasterminálok, multifunkcionális termek, mozik és színházak. Szeretnénk az emberek munkáját, utazásaikat és szórakozásukat egészségesebbé és élvezetesebbé tenni, bárhol is legyenek. Munkánkat szenvedéllyel és a környezet tiszteletben tartásával végezzük. Ez a megközelítés lehetővé tette számunkra, hogy a bútoripar vezetőjévé váljunk. Irodabútor megoldásaink 33 bemutatótermünkben tekinthetők meg, többek között Varsóban, Londonban, Párizsban, Düsseldorfban, Münchenben, Prágában, Pozsonyban, Moszkvában és Budapesten. Termékeinket 18, a legmodernebb technológiákkal felszerelt üzemben gyártjuk Lengyelországban, Németországban, Franciaországban, Svájcban, Ukrajnában, Oroszországban és Törökországban.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

#WELL: Budapesti irodánk


Irodánk Budapest egyik legjobb irodakomplexumában, az Agora Budapestben található. Ezt a helyszínt nem véletlenül választottuk. Irodánk tökéletesen illeszkedik ehhez a helyhez. Hadd meséljük el a történetét:


#WELL
Az Agora Budapest megkapta az aranyfokozatú WELL előminősítést. Területe alapján ez Magyarország legnagyobb épülete, amely megkapta ezt a minősítést. Számunkra ez a tanúsítvány garancia arra, hogy az Agora Tower szigorú követelményeket teljesít mind a levegő, a víz, a fény, a kényelem és a dizájn tekintetében. Ez adta az alapot, amire szükségünk volt az irodánk megtervezéséhez.


#WELL THOUGHT-OUT
Az új iroda projektje a csapat igényeinek és a feladatainak elemzésével kezdődött. Az elemzés alapján elkészítettük az iroda funkcionális elrendezését. Kialakítottunk egy nyitott teret egyéni munkavégzésre szolgáló munkaállomásokkal és egy zárt helyiséget a vezetők számára, akiknek a munkavégzés sajátossága és a feldolgozott adatok titkossága külön, zárt teret igényelt. A legnagyobb hangsúlyt a kommunikációs zónákra helyeztük – mind a formális, mind az informális tárgyalótermekre. Munkatársaink a Brainstorming helyiségben megbeszélhetik és megoldhatják kihívásaikat, problémáikat. A kötetlen találkozók tökéletes helyszíne a Lounge, ahol megcsodálható Budapest csodálatos panorámája. Irodánk lelke a nagy nyitott konyha kávézóval, ami tele van élettel, főleg a reggeli kávézáskor, hogy jól induljon a munkanap, vagy ebédidőben, amikor leülhetünk együtt enni és beszélgetni. Irodánk részét képezik a kötetlen találkozóhelyek, ahol érezhető a szervezet szelleme és csapat közös lelkesedése.


#WELL DESIGNED
Az irodánk kiválóan ötvözi a funkcionalitást és a dizájnt. A bemutatóterem megtervezésekor mindkét szempontot figyelembe vettük, de a funkcionalitás volt a prioritás. Az esztétika fontos, de a döntő tényező mindig az, hogy az iroda támogat-e minket a mindennapi munkánk során. Legyen egy kényelmes hely a munkavégzésre és az összpontosításra, ugyanakkor inspirációra és kreativitásra is ösztönözzön.


#WELLBEING
Az elégedett munkavállaló hatékonyan dolgozik. Munkatársaink számára olyan irodahelyiséget hoztunk létre, amely kényelmüket és jólétüket szolgálja. A beáramló természetes fény jót tesz az embereknek. A legjobb, ergonomikus székeken ülünk, melyeket igényeinkhez tudunk igazítani. Néha állva is dolgozunk, köszönhetően az elektromos magasságállítású asztalainknak. Nem töltjük az egész napot az asztalnál, egy helyen. Egyéni munka, értekezletek, videókonferencia, ötletelés – tulajdonképpen az egész irodát kihasználjuk, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb helyet az adott feladat elvégzésére. A tervezés során ügyeltünk az akusztikára is, hogy az iroda egy jó hely legyen a munkavégzéshez, felesleges zajok nélkül.


#WELL MATCHED
Egy globális cég része vagyunk, de mi a magyar piacon dolgozunk itt, Budapesten. Ezért is neveztük el tárgyalóinkat Budának és Pestnek, amelyek között egy Duna névre hallgató telefonfülke van. Globálisan gondolkodunk, de lokálisan cselekszünk.


Jól érezzük magunkat irodánkban, ezért bátran hívjuk ügyfeleinket, hogy látogassanak el hozzánk, hogy ők is is megnézhessék, kipróbálhassák, hogyan is néz ki egy jól megtervezett iroda a gyakorlatban.