Az Év Közösségi Tere

mycowork - myhive Átrium Park

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Váci út 45.

Ingatlan mérete: 1000 m²

Tervezés / belsőépítészet

Viador Átrium Group

Kivitelezés / Fitout

Value 4 Real Kft.

Rövid bemutatkozás

A népszerű myhive irodamárka fejlesztése során 2021-ben két új irodatermék került bevezetésre, a myoffice és a mycowork, melyek elsőként reagálva a bérlői piacon megjelenő változásokra többféle konstrukcióban, az eddigieknél még nagyobb rugalmasságot kínálnak a bérlőknek: modern, vonzó, bármilyen méretű és rugalmasan változtatható munkaterületeket. Ez segíti őket, hogy alkalmazottaik számára a legmegfelelőbb munkakörnyezetet biztosíthassák. Többek között a bérleti időtartamra és a terület méretére vonatkozóan maximálisan ügyfelek igényeihez igazodnak, sőt az iroda kialakításánál és a szolgáltatások tekintetében is nagyon rugalmas megoldásokat nyújtanak.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A myhive iroda termékei ideálisak bármilyen méretű modern vállalkozás számára. Legyen szó személyre szabott vállalati térről, saját hozzáféréssel, saját irodai egységről vagy egyéni munkaállomásról egy szolgáltatott irodában.


A myhive irodamárka egyik pillére a rugalmas irodaszolgáltatás a mycowork, mely újdonságnak számít a piacon, hiszen közvetlenül a tulajdonostól vehetők bérbe ezek a rugalmas irodaterületek.


A mycowork rugalmas irodai megoldás, ahol akár egyetlen munkaasztal bérlésére is van lehetőség prémium irodakörnyezetben, mindezt nem csupán egy irodahelyiség bérlésével, hanem egy komplett irodaház alkalmazkodó infrastruktúrájával: portaszolgálat, myhive személyzet, myhive alkalmazás használatának lehetősége, valamint beltéri és kültéri társalgók, étterem, kávézó, szépségszalon, konferencia terem használat. Továbbá az épületben fitneszterem, edzők, zuhanyzóval és szekrényekkel ellátott kerékpár tároló, elektromos töltőállomások is rendelkezésre állnak.


Ebben a szolgáltatásban a kimagasló infrastruktúra és modern dizájn mellett már elérhetőek a különféle magas szintű ergonómiai megoldások: például az irodaszékek és asztalok minden testtípushoz és magassághoz állíthatók és változtathatók, akár testmagasságba megemelve a munkaasztal. A természetes fény maximális biztosítása mellett bioritmust követő lámpával vannak felszerelve az irodaterek, amely a napszaknak megfelelően állítja be a szükséges fényt, valamint a levegő tisztítására alkalmas megfelelő mennyiségű zöld növények szabályozza a szobahőmérsékletet és páratartalmat. A csapba beépített tisztított vizet biztosító vízszűrő, valamint a zónásított fűtés- és hűtésrendszer pedig olyan magas szintű innovatív technológiával működik, amely automatikusan követi, méri és szabályozza a benti hőmérsékletet. A társasági életet és kikapcsolódást szolgálják a közösségi terek, kellemes terasz, de rendelkezésre állnak különféle méretű-, hangulatú tárgyalók vagy elszeparált fókuszszobák. Prémium szolgáltatott irodánk bérlői a myhive közösség tagjaiként részt vehetnek a népszerű myhive community eseményeinken, mint például a 200 perces partik vagy a szakértői reggelik. Mindemellett futóklub, jóga, masszázs, sőt az egészségeséletmód-tanácsadás is elérhető.