Az Év Legzöldebb Projektje

Mill Park

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 44

Átadás éve: 2018 Q4

Ingatlan mérete: 35900 m²

Rövid bemutatkozás

A Mill Park a Skanska nyolcadik magyarországi fejlesztése, mely 2018 őszén került átadásra.


A többfajta tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető épület Dél-Pesten található. Az új LEED Gold minősítésű A+ kategóriás irodaház a földszinten kívül hét szintből valamint 538 férőhelyes háromszintes mélygarázsból áll.
A Skanska fejlesztette új irodaház 90 százalékát több különböző bérlő veszi igénybe. Többek között az IT Services Hungary is itt rendezte be a székhelyét.


A Mill Park minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy azok a folyamatosan változó munkavégzési módok követelményeihez igazodjanak. Az épületre vonatkozó elképzelések és tervek alapelve a humán fókusz. A dolgozóknak rövid szünetekhez, kötetlen beszélgetésekhez vagy szabadban végzett munkához nagyméretű, 5500 m2-es multifunkcionális kert kínál helyszínt illetve biztosít WiFi-vel és elektromos csatlakozással ellátott munkaállomásokat. A tágas zöld területen kültéri fitneszgépek, asztali foci, pingpong és hinták is találhatók. A munkába kerékpárral érkezőknek pedig kényelmes lehetőségek – bicikli tárolók, zuhanyzók és zárható szekrények - biztosítottak.


A Skanska által kifejlesztett Mill Park épület applikáció a bérlők munkavállalóinak keze ügyébe helyezi a szolgáltatásokat. A mobil applikációt használhatják gépkocsi megosztáshoz vagy éppen megnézhetik az étterem aktuális menüjét, illetve a valós idejű tömegközlekedési információt. Az applikáció hírfolyammal járul hozzá a közösség kialakulásához is.


Az 1887-ben alapított Skanska a világ egyik vezető ingatlanfejlesztő és kivitelező vállalata, több mint 30 éves tapasztalattal a kereskedelmi célú ingatlanfejlesztés terén a magyar piacon.


A Skanska a Mill Park irodakomplexumot az Erste Alapkezelőnek értékesítette 2018 augusztusában.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 35900 négyzetméternyi bérelhető irodaterületet kínáló Mill Park a IX. kerületben, a Soroksári úti irodanegyedben található, Budapest fontos kulturális és oktatási létesítményeinek szomszédságában.


A Skanska elhivatott a zöld megoldásokat és csúcsminőségű szolgáltatásokat kínáló jövőbiztos projektek fejlesztése iránt, és a LEED Gold minősítésű Mill Park ennek élő példája.


A Mill Park tágas multifunkcionális kertje többféle lehetőséget is kínál, a bérlők és vendégeik jóllétét, munkahelyi kényelmét hivatottak szolgálni. A Mill Park-ot úgy tervezték, hogy az a kreativitást és az együttműködést elősegítő pezsgő találkozási pontként működjön.