Az Év Belsőépítész cége

MádiLáncos Studio Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1011 Budapest, Fő utca 10

Rövid bemutatkozás

A MádiLáncos Studio idén lett 20 éves!


Mádi Krisztina 1997-ben alapította az irodát kiemelten azzal a céllal, hogy irodák belsőépítészeti tervezésére specializálódjon. A tervezésnek ez a szűk szegmense nagyon izgalmas kihívásokat és a folyamatos fejlődés lehetőségét kínálta akkor és most is.
A MádiLáncos Studio holisztikus megközelítése túlmutat a szigorúan vett tervezői szerepkörön, tevékenységünk magában foglalja az építészeti és belsőépítészeti projektek teljes folyamatát a tervezés előkészítéstől a kulcsrakész átadásig. Tudásunk és tapasztalatunk kiterjed az építészeti és belsőépítészeti tervezésre, 3 dimenziós látványtervezésre, grafikai tervezésre, valamint a projektmanagementre, a változás managementre, és a bonyolítás és belső kiépítés szakterületeire.
Munkáink jelentős hányadát korábbi ügyfeleink újabb megkeresései adják, akik értékelik és elvárják a magas színvonalú és személyre szabott szolgáltatásainkat. Az évek során jelentős számú referenciát gyűjtöttünk, közel 500.000 m2 irodát terveztünk - nagy multinacionális vállalatok és magyar startupok egyaránt szerepelnek az ügyfeleink között.
Mindig az ügyfelet helyezzük a munkánk középpontjába - a tervezési folyamatot minden esetben komoly kutatás és előkészület előzi meg, hogy valóban releváns és egyedi válaszokat találjunk megbízóink igényeire. Munkánk elismertségét évente több magyar és külföldi szakmai publikáció, év irodája díjak és helyezések bizonyítják.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az MLS az egyik legrégebbi szereplő az irodatervezési piacon. A felhalmozott tudásunk és tapasztalatunk mellett hiszünk a foylamatos fejlődésben, törekszünk az állandó megújulásra, tanulásra.
2016-ban megalapítottuk az ML2S (MádiLáncos2Sustainable) cégünket, amely környezettudatos tervezéssel, LEED, BREEAM ÉS WELL minősítésekkel foglalkozik, kapcsolódva az anyacég tevékenységéhez.
Projektjeinket a különböző minősítő rendszerek kritériumat szem előtt tartva tervezzük.
Az elmúlt évek drasztikus növekedése nyomán komoly szervezetfejlesztési programot hajtottuk végre, ami biztos alapot nyújt 25 fős csapatunk hatékony és fenntartható működéséhez, további fejlődéshez. Idén körülbelül 45.000 m²-t tervezett irodánk.


Referenciák

Idén elkészült munkák:
HB Reavis Agora showroom, Budapest, Építészet, Belsőépítészet
Logiscool, Bp. Bartók irodaház, Belsőépítészet,
Graphisoft SE, Bp. Graphisoft Park, Belsőépítészet
SAP, Bp. Graphisoft Park, Belsőépítészet
Givaudan, Bp. Váci Greens, Belsőépítészet
Kálvin Square irodaház belsőépítészet
Cityzen irodaház, belsőépítészet
Philip Morris, Bp. Kalvin Square, belsőépítészet