Az Év Coworking Irodája

KUBIK coworking

Adatlap megosztása

Cím: 1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6.

Átadás éve: 2014Q1

Ingatlan mérete: 350 m²

Rövid bemutatkozás

KUBIK a közösségi iroda és inkubátorház. Bérelhető munkahelyekkel, irodákkal és tárgyalókkal a folyamatosan változó üzleti igényekhez rugalmasan igazítható költséghatékony, egyszerű megoldást kínálunk. Ezért különösen alkalmas szabadúszóknak, induló vállalkozásoknak, projekt- csapatoknak, üzleti úton lévőknek, de akár multinacionális vállalatok hirtelen megnövekedett időszakos munkahelyigényének kielégítésére is. A KUBIK a kreatív és inspiráló atmoszférájával, rendszeres szakmai programokkal, képzésekkel az együttműködésnek ideális teret biztosít.


A startupok elkötelezett támogatójaként testreszabott inkubációs szolgáltatásokkal járulunk hozzá a budapesti startup ökoszisztéma fejlődéséhez.


A KUBIK a város szívében a Margit híd lábánál a Duna partjánál, kerékpárút mentén található az Újlipótvárosban. Könnyen megközelíthető villamossal, busszal, trolival és metróval is. Ebédidőben kellemes éttermek, kávézók várnak a környéken, vagy akár kiülhetsz egy közeli parkba. Innen egy ugrás a Margit sziget, ahol futhatsz, úszhatsz, bringázhatsz, ejtőzhehtsz, vagy akár bulizhatsz is munka után.


 


A KUBIK  • rugalmas, mert munkahelyek, irodák és tárgyalók bérelhetők órákra, napokra, vagy akár hosszabb távra is az üzleti igényeidhez igazítva;

  • egyszerű, mert mást nem kell tenned, csak foglalj online és válaszd ki a számodra ideális csomagot, amihez bármikor kényelmesen adhatsz hozzá egyéb szolgáltatásokat is;

  • költséghatékony, mert nincs beruházás az irodai infrastruktúra kialakításába, nincs kaució, nincs hosszú távú elkötelezettség, csak azért fizetsz, amire valóban szükséged van.


 


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A KUBIK coworking 2014 februári nyitása óta a hónapról hónapra bővülő bérlők véleményére alapozva, és a felmerülő igényeik kielégítése miatt folyamatos változáson megy keresztül. Fontosnak tartjuk a kialakult közösségi élet atmoszféráját megőrizni, fejleszteni, amit a mindennapi élet mellett havi közös programok (közös reggeli, ismerkedős est, fotó, kép, plakát galéria nyitó rendezvények)  megszervezésével szilárdítunk meg. Büszkék vagyunk arra, hogy a közösségi irodákra jellemző gyakori fluktuáció irodánkra nem jellemző, az ingyenes próbanap lehetőségével élő érdeklődők 80%-ban hosszabb távra minket választanak.  


2015-ben tervezzük a munka melletti szabadidős, pihenős idő terének kialakítását, hogy minél komfortosabb körülményt biztosítsunk lakóink számára. Emellett, szolgáltatásainkat külföldi mintákhoz, és az egyedi ötleteknek megfelelően újítjuk.