Az Év Lakóingatlan Fejlesztése

Kassák Passage

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Klapka utca 8

Átadás éve: 2022 Q3

Ingatlan mérete: 31350 m²

Ingatlanfejlesztő

LIVING

Rövid bemutatkozás

2022 második felében a WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája, a LIVING fejlesztésében épülő Kassák Projekt újabb mérföldkőhöz érkezett, mikor második üteme, a Kassák Passage megkapta használatbavételi engedélyét, ezzel megtörtént a 263 lakásos projekt átadása. A Váci úti irodafolyosóhoz közeli lakófejlesztésben energia- és költséghatékony lakások, környezettudatos megoldások és LIVING Service szolgáltatások váltak elérhetővé a lakók számára.
A XIII. kerületi Klapka utcában található Kassák Projekt a harmadik ütem elkészültével válik majd teljessé és a mintegy 740 lakásos tömb részét fogja képezni egy több mint 9000 négyzetméteres saját park.


A környék az elmúlt időszakban hatalmas fejlődésen ment át: a város legújabb irodafolyósója épült ki, ahol folyamatosan új munkahelyek jönnek létre. A LIVING célja, hogy könnyen elérhető otthonokat és izgalmas befektetési lehetőségeket biztosítson a lakásvásárlók számára. A térség nagy segítséget nyújt a napi teendők kipipálásában is, hiszen számos vásárlási lehetőség, egészségügyi és oktatási intézmény megtalálható, ezen kívül maximális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a mozgás szerelmeseink, köszönhetően a Városliget és a Margitsziget közelségének. A belváros mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén elérhető.


A Kassák Passage-ban AA energetikai besorolásnak megfelelő, többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások kerülnek kialakításra. Az épületeket hatékony alaprajz és az átlagnál magasabb szintű kivitelezési minőség jellemzi - szem előtt tartva a környezettudatosságot és energiahatékonyságot.


A szerkezeti kialakítások a lakók számára költséghatékony megoldásokat is kínálnak. A korszerű kondenzációs kazán biztosította fűtésnek, a kiemelkedően vastag, 15 centiméteres hőszigetelésnek és az épületek adottságainak köszönhetően az év minden szakaszában megfelelő hőmérséklet adott a lakók számára, alacsony fűtési költségek mellett. A szigetelésen túl a homlokzati nyílászárók és az erkélyek vasbeton lemezeihez készült hőhídmegszakító elemek is hozzájárulnak a megfelelő hőmérséklet fenntartásához, a növényzettel telepített előkertek és az első emeleti udvar pedig javítják a házak közötti mikroklímát.


A mélygarázsban továbbá 64 db elektromos töltőberendezés is telepítésre került az elektromos járművel közlekedő lakó számára, úgynevezett dinamikus energiamenedzsment rendszerben, ahol az egymással összekapcsolt töltők folyamatosan jelzik, milyen teljesítményt tudnak felvenni az autók.


A LIVING számára fontos a kulturális örökség és a hagyományok megőrzése, így a névadó Kassák Lajos szellemisége megjelenik a lakópark kertépítészetében is. A 9 000 négyzetméteres belső parkot – ami a Kassák Projekt harmadik ütemének elkészültével válik majd teljessé – Kassák Lajos egy-egy festménye által inspirált pihenők tarkítják. A kertrészletek kialakítása követi a művek vonalvezetését, mely a magasból nézve tárul a néző szeme elé.


A Kassák Projekt második ütemeként a Kassák Passage 2022 szeptemberében került átadásra, a harmadik ütem, a Kassák Terrace várhatóan 2025 első felében készül el.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

-Kiváló lokációjú, XIII. kerületi okosotthonok, ideális megközelíthetőség mind autóval, mind tömegközlekedéssel
-Közel nulla energiaigényű, AA energetikai besorolásnak megfelelő kialakítás
-Emberközpontú fejlesztés, „zöld” szemlélet alapján energiahatékonysági és környezettudatossági szempontok figyelembevétele a tervezés és a kivitelezés során egyaránt
-Zöld felületek: széles előkertek, tetőkertek
-Tömbrehabilitációs fejlesztés, melynek során újjászületik a XIII. kerület egyik barnamezős területe, ezáltal hozzájárulás a város fejlődéséhez
-Örökségvédelem: a festő Kassák műveinek adaptálása a kertépítészetben
-Prémium építési minőség, erős értékajánlattal
-LIVING Service szolgáltatások
-Családoknak, fiataloknak és befektetőknek egyaránt kiváló választás
-Személyre szabott megoldások, testre szabható lakások
-Megbízható fejlesztő, stabil és erős pénzügyi háttér