Az Év Tervezett Lakó Projektje

Kassák Passage

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Klapka u. 8. – Apály u. 5.

Ingatlan mérete: 31350 m²

Rövid bemutatkozás

A WING Zrt., a magyar ingatlanpiac egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalkozása, 2017-ben lépett be a lakószegmensbe a LIVING ernyőmárka alatt egy a XIII. kerületben épülő nagyszabású lakópark, a 744 lakásos, három ütemben épülő Kassák projekt megvalósításával. A 2020-ban átadott Kassák Residence folytatása, a Kassák Passage Budapest XIII. kerületének kedvelt, családias hangulatú övezetében épül, a Váci úttól csupán egy utcányi távolságra, az Apály utca, Angyalföldi út, Klapka utca és a projekt névadója, a Kassák Lajos utca által határolt tömbön. A környék nagy segítséget nyújt a napi teendők ellátásában, hiszen számos vásárlási lehetőség, patika, óvoda, egészségügyi és oktatási intézmény megtalálható. Ezen kívül maximális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a mozgás szerelmeseink - köszönhetően a Városliget és a Margitsziget közelségének. A belváros mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, pár perces sétával elérhető a 3-as metró megállója és számos busz- és villamosvonal.
A Kassák Passage épületeit hatékony alaprajz és magas szintű kivitelezési minőség jellemzi, szem előtt tartva a környezettudatosságot:
• AA energetikai besorolás
• nagy zöld felületek: előkertek, saját park
• okosfunkciók
• közösségi terek
A LIVING számára fontos a kulturális örökség és a hagyományok megőrzése, így a névadó Kassák Lajos szellemisége megjelenik a lakópark kertépítészetében is. A 9 000 négyzetméteres belső parkot – ami a Kassák projekt harmadik ütemének elkészültével válik majd teljessé – Kassák Lajos egy-egy festménye által inspirált pihenők tarkítják. A kertrészletek kialakítása követi a művek vonalvezetését, mely a magasból nézve tárul a néző szeme elé.
A Kassák Passage lakófejlesztésben 262 lakás, többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás otthonok kerülnek kialakításra.
A lakók Budapesten egyedülálló módon bármikor élvezhetik a lakópark által kínált közösségi szolgáltatások előnyeit. Többek között olyan szolgáltatások vehetők igénybe, mint a közösségi nappali, business corner, közösségi könyvtár, fészer, takarítás, on-site csomagpont és közösségi autó, melyek hozzájárulnak a hatékony mindennapokhoz.
A Kassák Passage lakásai egytől egyig okos otthonok. Már tervezés során figyelembe vesszük a legmodernebb okos megoldásokat, lakóingatlanainkat felkészítjük a Smart Home szolgáltatásokra (központi egység, fűtés szabályozás, okos dugalj), de lehetőség van bővített csomag (Smart+) igénybevételére is.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

• Közösségi szolgáltatások Magyarországon elsőként
• Tömbrehabilitációs fejlesztés, melynek során újjászületik a XIII. kerület egyik
barnamezős területe, hozzájárulás a város fejlődéséhez:
- Örökségvédelem: a festő Kassák műveinek adaptálása a kertépítészetben


• Emberközpontú fejlesztés, „zöld” szemlélet:
- Energiahatékonysági és környezettudatossági szempontok figyelembevétele, AA
energetikai besorolás
- Zöld felületek: széles előkertek, tetőkertek, 9000 m2 saját park


• Okos otthonok alapfelszereltségként
• Prémium építési minőség, erős értékajánlattal
• Kiváló lokációjú, XIII. kerületi otthonok, kiváló megközelíthetőség mind autóval, mind
tömegközlekedéssel
• Családoknak, fiataloknak és befektetőknek egyaránt kiváló választás
• Személyre szabott megoldások, testre szabható lakások
• Megbízható fejlesztő, stabil és erős pénzügyi háttér