Az Év Tervezett Hotel Projektje

Hard Rock Hotel Budapest

Adatlap megosztása

Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 38

Ingatlan mérete: 10000 m²

Kivitelezés / Fitout

SWIETELSKY Magyarország Kft.

Projektmenedzsment

Céh Zrt

Ingatlanfejlesztő

Redwood Holding Kft.

Tervezés / belsőépítészet

S100 Építészeti Stúdió

Rövid bemutatkozás

Minden ott kezdődött, amikor a rock legenda, Eric Clapton az eredeti, akkor még egyetlen Londoni Hard Rock Cafénak ajándékozta kedvenc gitárját. Ez a gesztus tette le a mai Hard Rock birodalom alapköveit.
A ma már a floridai székhelyű és az ottani seminole indiánok tulajdonában levő Hard Rock International a világ 74 országában üzemeltet 185 éttermet, 27 luxus szállodát és 12 kaszinót.


Erőteleljes európai terjeszkedésében Londonnal és Madriddal szinte egy időben nyitja meg kapuit a budapesti szálloda, amely a LifeStyle hotel kategória úttörőjeként jelenik meg a Közép-Kelet Európai piacon Budapesti debütálásával.


A Hard Rock Hotel Budapest várhatóan 2019 ev vege előtt nyitja meg kapuit a nemzetközi és a Budapesti vendégek előtt.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A budapesti Hard Rock Hotel új szintre emeli a főváros hotel kínálatát. A Hard Rock koncepciója, hogy nem hagyományos szállodai szolgálatátst nyújt, hanem “true lifestyle hotelként” 360 fokos valódi fogyasztói “experience”-et, - zenei, vizuális, szolgáltatásbeli élményt nyúlt vendégeinek. Éttermeivel, bárjaival, rooftop rendezvény helyszínével a Hard Rock Budapest nem csak a külföldi vendégek számára, hanem a Budapesti minőségi szórakozásra vágyóknak is egy új, világklasszis minőségű szórakoztatást kínál majd.