Az Év Irodakivitelező cége

FITOUT Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1139 Budapest, Lomb utca 37-39.

Rövid bemutatkozás

A FITOUT cégcsoport, egy magyar tulajdonú építőipari cég, amely az elmúlt években az alaptevékenységen, a fit-out munkákon felül, komplexebb, szerkezetépítést is magába foglaló generálkivitelezési munkákban, illetve saját beruházásban megvalósuló irodaházfejlesztésekben is sikerrel teljesített.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2020-as év első negyedévétől, a világjárvánnyal összefüggésben minden kivitelező cég új kihívásokkal találta szemben magát. 2020-ban, a kisebb keresleti megtorpanás miatt az építőipari piacon kialakult helyzet ellenére, megtartva a teljes alkalmazotti létszámot, a FITOUT továbbra is határidőre és kiemelkedő minőségben adta át projektjeit. 2021-es évünket 4 nagy projekt határozta meg.  1. A PILLAR IRODAHÁZBAN lévő 25.000 m2 alapterületű EXXONMOBIL bérlemény és a

  2. GREEN COURT IRODAHÁZBAN lévő 9.000 m2-es DIAGEO bérlemény fit-out kivitelezési munkái mellett, a 2020-ról (a több kisebb volumenű irodakiépítési feladat mellett, amelyet állandó megrendelői körünk részére végeztünk) két további nagy projektünk húzódott át a 2021-es évre.

  3. A 16.000 m2-es THYSSEN HQ, illetve

  4. a KRISZTINA KRT. 55 IRODAHÁZ (volt Telekom székház) található 30.000 m2 alapterületű MNB irodakiépítési munkái.


A nagy munkák mellett büszkék vagyunk a Bartók Házban megvalósult Novartis és DXC bérlemények felújítási, és a MádiLáncos Stúdió új központi irodájának fit-out munkáira, az utóbbi a megrendelő személye, és a sok különleges belsőépítészeti megoldás miatt marad különlegesen emlékezetes számunkra.


Az építőipari piacon 2021. I. negyedévétől folyamatos, jelentős áremelkedés volt tapasztalható, súlyos anyagellátási, anyagszállítási problémák mellett. A fentiekben részletezett nehezítő körülmények ellenére büszkén jelenthetjük, hogy minden projektünkön határidőre és a FITOUT-tól elvárható minőségben sikerült teljesítenünk, ami a jelenlegi építőipari piacon erőn feletti eredmény.


Az ügyfeleink bizalma mellett, ezen a fórumon is szeretnénk külön köszönetet mondani kollégáinknak és az állandó alvállalkozói körünknek - akik ebben az évben kapacitásaikat velünk együtt hatalmas mértékben tudták bővíteni - hogy ezeket a projekteket ilyen sikerrel tudjuk teljesíteni. Idén is, mint minden évben a kivitelező feladatkörön túlmutató, jelentős többlet menedzsment feladatokat vállaltunk annak érdekében, hogy a projekteket sikerrel zárhassuk, időt, erőforrást és költséget spórolva ezzel az ügyfeleink számára.


Bízunk abban, hogy a következő években nem csak nagy fit-out projekten, hanem komplex épület felújítási vagy építési generál munkákon, illetve akár kisebb fit-out projekteken ismételten be tudjuk mutatni a FITOUT kivitelezési minőséget. Töretlenül hiszünk az irodapiacban, és bizakodva figyeljük a folyamatban, fejlesztés alatt álló projekteket. Azonban tapasztaljuk, hogy a növekvő kivitelezési költségek ellensúlyozására sokkal költségtudatosabb, sztenderdizáltabb kiépítés válik szükségessé. Magyarországon elérhető anyagok betervezése, „fegyelmezettebb” belsőépítészeti megoldások jelenthetik a kiutat.


Októberben megkezdtük a BUDAPEST ONE Irodaházban megvalósuló VODAFONE új központi iroda kivitelezési munkáit, nagy erőkkel dolgozunk ezen a projekten is jelenleg. A terveket látva biztosak vagyunk abban, hogy ez az iroda a 2022-es Év Irodája verseny egyik favoritja lesz.


Referenciák

GTC, KÉSZ, Diageo, Randstad, ExxonMobil, Vodafone, Raw Development, CODIC, CITIBANK, Thyssen, Novartis, DXC, CPI