Az Év Irodakivitelező cége

FITOUT Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1139 , Lomb utca 37-39

Rövid bemutatkozás

A FITOUT cégcsoport, egy magyar tulajdonú építőipari cég, amely az elmúlt években az alaptevékenységen, a fit-out munkákon felül, komplexebb, szerkezetépítést is magába foglaló generálkivitelezési munkákban, illetve saját beruházásban megvalósuló irodaházfejlesztésekben is sikerrel teljesített.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A válság miatt az építőipari piacon kialakult nehezebb helyzet ellenére, megtartva a teljes alkalmazotti létszámát, a FITOUT továbbra is határidőre és kiemelkedő minőségben adta át projektjeit. A fit-out üzletág 2020-ban a korábbi évhez viszonyítva további 33%-kal növelte árbevételét. 30 különböző, összesen kb. 70.000 m2 alapterületen megvalósuló iroda fit-out projekten dolgozhattunk. Legfontosabb projektjeink / ügyfeleink 2020-ban: KI20 Irodaház, LogMeIn, Zoetis, Eghon Zender, Grosbasket, amely projektek idén Az „Év Fejlesztése”, „Az Év Irodája” és „Év Üzlethelyisége” címért szálltak harcba. További projektek / ügyfelek: Thyssen, Cognizant, K55 Irodaház, Balance Hall 2 szint fit-out, DXC, Novartis.


A FITOUT büszkesége, a FERRUM Irodaház - amely saját beruházásban és generálkivitelezésben valósult meg – 2020 második negyedévében, az átadást követően alig 8 hónapon belül már 100%-os bérbeadottsággal rendelkezett. Az irodaház közben megszerezte a BREEAM in use minősítést is. Mind a 12 bérlemény, a bérlők egyedi igényei alapján, saját tervező csapatunk belsőépítészeti és kiviteli tervezési munkája alapján és magas minőségű kivitelezéssel készült.


A 2020-as év egy mérföldkő a FITOUT életében. Stratégiailag meghatározó helyen, a 13. kerület szívében, a FITOUT irodája mellett saját telephelyet fejlesztettünk (Lomb utca 29.). Ezzel régi célunkat tudtuk megvalósítani, kivitelezési projektjeinket központi helyről tudjuk irányítani, saját raktározási, logisztikai, előszerelő és hulladékgazdálkodási rendszerünk kialakításával.


Az idei kivitelezések közül az egyik legkülönlegesebb és legizgalmasabb, a Grosbasket üzletének kialakítása volt a BC 140 Irodaházban, amely Európa egyik legmodernebb kosárlabda üzlete lett. Profi kialakításával, modern berendezésével érdekes kihívásnak bizonyult. A kosár fanatikusoknak pedig külön jó hír, hogy a sok kosaras kiegészítő mellett még egy fél kosárpályának is jutott hely.


Referenciák


  • CPI Hungary - Balance Hall bérlemények

  • Citibank

  • Egon Zehnder

  • Grosbasket

  • LogMeIn

  • Zoetis

  • Kálmán Imre 20 Irodaház

  • Krisztina Körút 55. Irodaház

  • Thyssen