Az Év Property Management cége

ESTON International Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca. 55-61

Rövid bemutatkozás

Az ESTON International Zrt. 100% magyar tulajdonú, teljes körű ingatlanügynöki tevékenységgel, ingatlankezeléssel foglalkozó vállalat. Cégünk 2019-ben ünnepelte fennállásának 26. évfordulóját. Teljes körű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek az üzleti ingatlanok valamennyi területén.
Ingatlankezelő (PM) üzletágunkat szolgáltatási körünk bővítésére vonatkozó stratégiánk részeként indítottuk 2012-ben, a budapesti ingatlanpiacon addig felépített – meghatározó – piaci pozíciónkra alapozva. Egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy a főváros vezető ingatlankezelőjévé váljunk, és támogassuk Megbízóinkat a portfoliójukkal kapcsolatos terveik megvalósításában, a jelenlegi dinamikus piaci környezethez alkalmazkodva.
PM üzletágunk indítása óta kiváló hírnévre tettünk szert rugalmas és hatékony szolgáltatásainknak köszönhetően, melyek célja mindenkor a Tulajdonosok, illetve Befektetők profitjának maximálása a Bérlők elégedettségének növelésén keresztül. Elsődleges számunkra az ügyfélélmény biztosítása.
Megközelítésünk eredményképpen PM üzletágunk mára az ESTON működésének egyik alappillérévé vált.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA


  1. Szolgáltatóként legfontosabb célunk a megbízói elégedettség elérése, ezért megbízóinktól megkérdeztük, miért szeretnek velünk dolgozni, mit gondolnak a munkánkról:


"Számos projekten dolgozunk együtt az Eston PM csapatával, mely megbízások az „A” kategóriás irodaháztól kezdve a big-box kereskedelmi központon keresztül egészen a szállodává alakítandó irodaház újrapozicionálásáig ívelnek. Az Eston szolgáltatási színvonala kiválóan illeszkedik az ingatlanalapunkkal szemben támasztott intézményi-, és magánbefektetői elváráshoz. Bízunk benne, hogy a jövőben még számos új, közös projektet tudunk az Eston segítségével megvalósítani."
Bárány Kristóf, Vezérigazgató-helyettes, Adventum Befektetési Alapkezelő Zrt.


"Közel 3 éve dolgozunk együtt az ESTON PM csapatával, akikkel emberileg és szakmailag is mindig megtaláljuk a közös hangot.
Reméljük, hogy a harmonikus együttműködésünk még sokáig tart és a jövőben is több közös projekten dolgozhatunk együtt."
Bluehouse Capital


"Mi azért szeretünk az ESTON-nal dolgozni, mert professzionális munkavégzésével hozzájárul az ingatlanjaink értékmaximalizálásához.

Mi elégedettek vagyunk az ESTON szolgáltatásaival, mert azzal a tulajdonosi szemlélettel áll az ingatlanhoz, melyet mi magunk is képviselünk a befektetéseink során."
Erste Alapkezelő Zrt.


"Elégedettek vagyunk az ESTON szolgáltatásaival, mert kooperatívak, pontosak, hatékonyak, a bérlői és tulajdonosi igényekre azonnal reagálnak, megfelelő válaszokat adnak. Együttműködésünk kitűnő."
OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.


"Szívesen ajánlom az ESTON Property management szolgáltatásait más megbízóknak is. A PM csapat tagjai felkészült, jó szakemberek, akik teljes elkötelezettséggel és széleskörű szaktudással kezelik a rájuk bízott ingatlanokat."
Primestone Alpha Ingatlan Alapkezelő Zrt.  1. Ökológiai lábnyom
    Az általunk végzett munka több mint 330.000 m2 kezelését jelenti mely során a környezettudatos gondolkodás valós hozzáadott értékest jelent. Ezért igyekszünk nemcsak minősítésekben, hanem a valóságban, a napi életben is bevezetni olyan intézkedéseket melyek az általunk kezelt épületek ökológiai lábnyomát érdemben csökkentik.


Mint egy nemzetközi lánc hazai tagja, cégünk is elkötelezett híve az épületek fenntartható üzemeltetésének. Portfóliónk tartalmaz LEED, BREEAM és WELL minősített épületeket, ami komoly szakmai háttered biztosít. 2019-ben 2 általunk kezelt irodaház is BREEAM In-Use minősítést kapott, amely folyamatban property manager-eink kulcsfontosságú szerepet játszottak, ezzel növelve az épületek értékét és tudásunkat a zöldebb üzemeltetésről.


Hiszünk a lokális megoldásokban is, így például némi többletmunkával sikerült elérni, hogy már több épületünk hulladékgazdálkodásában 90% újrahasznosítási szint valósuljon meg.


Referenciák

Bluehouse Capital - Terrapark A/B
Adventum TRIUM Zártkörű Ingatlan Befektetési Alap - Margit Palace Irodaház, Buda Square Irodaház, BOP
OTP Ingatlankezelő Kft. Szeged
Erste Nyíltvégű Euro Ingatlan Befektetési Alap Advance Tower I.
Exeter US Advisors, LLC - Auchan Warehouse
Futureal - Advance Tower II.