Az Év Irodaháza

Eiffel Tér Irodaház

Adatlap megosztása

Cím: , VI Teréz krt 55-57.

Ingatlan mérete: 24 m²

Bérlő cég: Magyar Cetelem Bank, Mastercard Europe, Grundfos, Givaudan, Dealogic

Rövid bemutatkozás

Az Eiffel Tér Irodaház esetén nem csak egy újabb épületről beszélhetünk. Sokkal inkább egy saját életet élő mikrokörnyezetről, mely az épület előtti csendes, ám életteli parkkal kiegészülve egy valóban élhető és élvezhető munkakörnyezetet teremt Budapest szívében, a Nyugati Pályaudvarnál.


A Közép-európában nagy tapasztalatokra szert tett fejlesztő egy olyan A+ kategóriás irodaházat épített, mely teljes összhangban áll egyedi elhelyezkedésével és közvetlen környezetével. Az épületben a modern, a természetes, illetve a környezetbarát anyagok és megoldá­sok ötvözésének köszönhetően megtalálható a teljesen rugalmasan kezelhető légkondicionáló rendszertől kezdve a nyitható ablakokon át, a természetes anyagok használatán túl az energiatakarékos megoldások is. Az Eiffel Tér Irodaház tervezésénél elsődleges szempontok a magas minőségi színvonal, a hatékony térkezelési lehetőségek biztosítása mellett a környezettudatos eszközök és megoldások alkalmazásai voltak.


A tervezésre irányuló figyelem magába foglalta azon szolgáltatások biztosítását az Eiffel Tér Irodaházban, melyek segítségével Ön és alka­lmazottai optimalizálni tudják a munkaidejüket. Az egyedülálló, 4.800 m²-en csobogókkal és különféle vízfelületekkel kiépített park télen korcsolyapályával, nyáron pedig kulturális programokkal teszi színesebbé az irodaház közvetlen környezetét.


Az Eiffel Tér Irodaház 18.500 m² irodaterületet, 2.100 m² kiskereskedelmi egységet, 1.700 m² éttermi egységeket és 4.800 m² zöld parkot foglal magába. Az Eiffel Tér Irodaház befektető partnere az Europa Fund II, a fejlesztést a ConvergenCE / DVM Design bonyolítja. Vezető tervező a Finta és Társai Építész Stúdió.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

95% telítettség, alig több mint 12 hónappal az átadás után; rendkívül magas minőségű bérlői mix, Eiffel Tér közpark