Az Év Irodaháza közönségdíj

Eiffel Tér Irodaház

Adatlap megosztása

Cím: 1062 Budapest, Teréz körút 55-57.

Átadás éve: 2010Q1

Ingatlan mérete: 23582 m²

Ingatlanfejlesztő

ConvergenCE/ DVM Group

Kivitelezés / Fitout

Hérosz Zrt.

Kivitelezés / Fitout

ConvergenCE

Üzemeltetés

ConvergenCE

Rövid bemutatkozás

A BUDAPEST SZÍVÉBEN LÉVŐ EIFFEL TÉR


Az Eiffel Tér Irodaház egy prémium, A+ kategóriájú irodafejlesztés Budapest központjában. Az irodaházat számos tömegközlekedési eszközzel, autóval vagy akár kerékpárral is könnyen meg lehet közelíteni. Az épület kiválóságát jelzi, hogy számos díjjal jutalmazták, köztük a CiJ Legjobb Irodafejlesztésnek járó díjával 2010-ben, illetve második helyezést ért a nemzetközi FIABCI Prix d’Excellence díjátadón szintén 2010-ben. Az épület tervezése során a hatékonyság és rugalmasság volt a fő szempont. Emellett nagy hangsúlyt fektettek, hogy az irodaház területén belül rendelkezésre álljon számos szolgáltatás, így jelenleg éttermeket, kávézókat, egészségügyi központot, fogászatot, bankot, autómosót és élelmiszerüzletet is találunk az Eiffel Téren.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az Eiffel Tér Irodaház az épület átadását követő 12 hónapban elérte a 90%-os bérbeadottságot, és azóta sem esett e szám alá. A jelenlegi bérbeadottság 99%-os.


Főbb bérlők: Magyar Cetelem Bank, Mastercard Europe, Sony Pictures Entertainment, Medicover, Dealogic, Grundfos, ESAB, TESCO, Costa Coffee


Folyamatos fejlesztések a tulajdonos részéről a bérlői elégedettség fenntartása érdekében: elektromos áram fogyasztás optimalizálás, légnedvesítő, zöld terület növelése, zöldtető szárazságtűrő növényzettel, folyamatos épületfrissítés az új irodaház érzet fenntartására, környezetkímélő eljárások és anyagok.


BREEAM minősített, zöld irodaház, proaktív zöld menedzsmenttel.


Kiváló, városközponti elhelyezkedés. Minden közösségi közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető; vonat, metró, villamos, busz, troli. Autóval is könnyű eljutni az irodaházba, ahol a 365 férőhelyes mélygarázsban, a parkolás is megoldott mind a Bérlők, mind ügyfeleik számára.


Az épület műszaki és kényelmi rendszereinek kiváló minőségi szinten tartása a Bérlők érdekeinek figyelembevételével.


Bérlőink számára biztosítjuk a zavartalan munkavégzést, a kellemes munkakörülményeket, zöld pihenő zónát és szolgáltatások, vendéglátás különböző megoldásait.


Az Eiffel Tér nem csak egy irodaház, ez egy életmód.