Az Év Irodája Nagyvállalati díj

EATON Business Service Center

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

Átadás éve: 2017 Q2

Ingatlan mérete: 4090 m²

Irodában dolgozók száma: 400

Bérlő cég: EATON Enterprises

Irodabútor

Europa Design

Kivitelezés / Fitout

ProInterier Kft.

Kivitelezés / Fitout

Gerflor - Decor Floor

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield

Kivitelezés / Fitout

Palota-Gipsz Hungary Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Bukosza Kristóf

Tervezés / belsőépítészet

Vajta Mónika

Rövid bemutatkozás

"Egy derűs napon a munka is könnyebben megy"...ha a napsütést nem is tudjuk biztosítani, hogy a természetes fényből mindenkinek jusson az építészeknek (Dominique Perraultnak és Ekler Dezsőnek) is olyan célja volt, melyet mi is igyekeztünk megtartani. A több szakaszban kialakított irodát, olyan modulokra sikerült felosztanunk, mely a bővülés folyamatával sem igényelt utólagos funkcióváltást, és a létszámbővülést látszólag nem is mennyiségi, hanem minőségi bővítéssel követve.


Minden modulon belül a természetes megvilágítás, és a kültérrel való kapcsolat volt a legfőbb rendező elv. Így alakult ki a déli, parkosított területre néző szárny tágas, osztatlan irodatere, az északi, utcai homlokzat mögötti irodák, tárgyalók sora, és kerültek a belső udvar, - mint kommunikációs tér - köré azok a közösségi terek, melyeket bármely vállalat szívesen fordít a szomszédok, bérlők, látogatók felé. A bútorzat kiválasztásakor a legújabb munkaergonómiai elvárások és a funkció volt a két fő szempont, melyhez a burkolatok színei, mintái csak visszafogott háttérként szolgálnak, a belső udvar fénycsapdájának tükröződéseit bevetítve a legeldugottabb sarkokba is.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A folyamatosan növekedő Eaton Corporation vezető szerepet tölt be az elektronikai termékek, a minőségi áramellátást biztosító gépek, a hidraulikus berendezések, valamint a repülőgép- és autóalkatrészek világpiacán. A sokoldalú vállalatcsoport központja Dublinban van, az amerikai üzletvitel szíve Clevelandben dobog és az EMEA régió szolgáltató központja pedig Budapesten van. A cég több mint 175 országban képviselteti magát, több mint 95 000 ezer alkalmazottat foglalkoztat, és árbevétele 2016-ban megközelítette a 20 milliárd dollárt. Az EMEA Üzleti Szolgáltató Központ (Business Service Center) 2015 óta van Magyarországon és az elmúlt 2 évben nulláról 400 fősre növekedett. Multifunkcionális és értékadó tevékenységgel foglalkozunk, ahol a minőség és nem a mennyiség a lényeg.


Fiatalos, modern és lendületes irodánk szerves része annak, hogy nulláról 400 fő fölé tudtunk nőni az elmúlt két évben. Központunk kialakításával, technológiai felszereltségével és munkavállaló-barát, ergonómiailag kialakított munkaállomásaival magasan kiemelkedik az irodák sokaságából.