Az Év Belsőépítész cége

DVM group

Adatlap megosztása

Cím: 1052 Budapest, Türr István utca 8.

Rövid bemutatkozás

A DVM group közel három évtizede jelentős szereplő a hazai építészeti és építőipari szolgáltatók között. Az általunk képviselt szakmai irányelvek közül meghatározó a minőségre, az innovációra és fenntarthatóságra való törekvés, a nemzetközi trendek folyamatos figyelemmel kísérése, illetve a megbízóinkkal kialakított és fenntartott bizalomalapú kapcsolat és közös gondolkodás.
1995-ben indítottuk útnak azt a kezdetekkor mindössze pár fős céget, amely tervezés és projektmenedzsment szolgáltatást kínált, az akkori építészeti szemlélethez képest egymással szorosan összefonódó gondolatiságban, komplexitásban. 2001 tavaszától ez a szolgáltatási paletta jelentősen kibővült, hiszen elindítottuk a generálkivitelezés, kivitelezésmenedzsment és design & build üzletágakat.


Az a folyamat, amelynek eredményeképpen a DVM group ma hazánk legkomplexebb integrált építészeti és építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportjaként ismert, 2009-ben teljesedett ki, amikor fenntarthatósági tanácsadási részlegünk is elkezdte tevékenységét mind alapépületek, mind kereskedelmi enteriőrök környezettudatos minősítése terén.
A 2021-es év - minden szakmai kihívásával együtt - jelentős sikerekkel zárult a DVM group tervező- és belsőépítészcsapata számára. Számos nagy volumenű futó projektünk mellett több nagyívű, szép munkát nyertünk el és adtunk át (alapépület és fitout megbízások egyaránt), építészeti vizualizáció (ArchViz) szolgáltatással egészítettük ki eddigi tevékenységünket.


Az építészeti értékteremtés és a minőségi szolgáltatás mindig is fontos volt számunkra, ezek mind egybecsengenek a DVM group alapítása óta érvényes hitvallásunkkal. Tervezőcsapatunk ma a legnagyobb építészirodák közé tartozik Magyarországon. Több mint 240.000 négyzetméternyi területen végeztünk tervezési munkákat ebben az évben.


Az irodabelsők mellett nagyberuházások építészeti tervezésével is foglalkozunk. Komoly hangsúlyt fektetünk a kutatásra és tervezési módszertanunk kialakítására: saját BIM protokollal rendelkezünk. Látványtervező (ArchViz) csapatunk a legújabb technológiákkal, és maximális részletorientáltsággal dolgozik. Ügyfélfókuszú 'service design' folyamataink segítségével csapataink hatékonyan tudnak együttműködni, és az integrált szemléletű tervezés mellett tanácsadói szolgáltatásokkal is bővítettük portfóliónkat (DVM Discovery).


Szolgáltatásaink:
• építészeti tervezés
• építészeti vizualizáció
• belsőépítészeti tervezés
• generáltervezés, BIM
• koncepciótervek készítése
• iroda alaprajzok (space planning)
• megvalósíthatósági tanulmányok
• munkatérkialakítási stratégia, tanácsadás


2021-ben négy pályázatból négyet váltottunk díjra a világ egyik legrangosabb ingatlanszakmai versenyén, a European Property Awards-on. Építészeti, belsőépítészeti és építészeti vizualizációs kategóriákban elért eredményeink miatt jogosulttá váltunk arra, hogy nemzetközi ágon, az International Property Awards-on folytassuk tovább a verseny.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

1.) a DVM group immár 26 éve nyújt belsőépítészeti szolgáltatásokat a piac meghatározó szereplőjeként
3.) tervezőcsapatunk Magyarországon az egyik legnagyobb létszámú
4.) belsőépítészeti koncepcióinkat innovatív kutatási és kreatív folyamatokon keresztül, az ügyféllel való szoros együttgondolkodásban alakítjuk ki
5.) a 'service design' megközelítés mindennapi tevékenységünk meghatározó szemlélete
6.) számos hazai és nemzetközi visszatérő ügyfelünk szavaz nekünk bizalmat újra és újra, bővülés/költözés/átalakulás kapcsán
7.) tapasztalataink kapcsán több platformon is alkalmunk nyílt a tudásmegosztásra az építész- és ingatlanszakma szereplőivel


Referenciák

Booking.com (Bank Center)
BP (Agora)
Deloitte (Park Atrium)
EcoDome Irodaház
Erzsébet Táborok
Estée Lauder
Goulag
Huawei
InterCity Hotel
Jaguar & Land Rover (GTC White House)
Marriott International Brands
Monori Center: 200-lakásos lakópark
Morgan Stanley
Nanushka
Park Atrium Irodaház: lobby, recepció, konferenciaközpont és showroom
ParkSide Offices
Pier 1 (Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér)
Szarvasi Zsidó Gyermektábor
Szervita Square Building
Varian (Science Park)


Email: info@dvmgroup.com
Honlap: https://dvmgroup.com/hu/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/dvm-group
Facebook: https://www.facebook.com/DVMgroupHungary
Instagram: https://www.instagram.com/dvmgrouphungary/