Az Év Irodája Szakmai díj

DVM group Design Iroda

Adatlap megosztása

Cím: 1133 Budapest, Váci út 80.

Átadás éve: 2019 Q3

Ingatlan mérete: 720 m²

Irodában dolgozók száma: 50

Bérlő cég: DVM group

Irodabútor

Basic Collection Kft.

Projektmenedzsment

DVM group_törölni

Tervezés / belsőépítészet

DVM group_törölni

Kivitelezés / Fitout

DVM group_törölni

Rövid bemutatkozás

A DVM group tervező részlege 2019 nyarán költözött a Váci úti Promenade Gardensbe. A tavaly átadott irodaház földszintjén kialakított, nagyvonalú belmagassággal büszkélkedő iroda nyitottságot sugárzó és együttműködést ösztönző co-working hangulatot áraszt. A munkafunkciók által vezérelt térszervezést hatékony és változatos kialakítás jellemzi, így a különböző terek egyaránt szolgálhatnak formális és informális projektmeetingek helyszínéül. A galériás irodában az izgalmas, egyedi belsőépítészeti megoldások is nagy hangsúlyt kaptak: a recepciót például egy hatalmas fakocka alkotja, mely kiszolgálóhelyiségeket is magában rejt.


Az embereket összehozó hot-desk sarok mellett kisebb-nagyobb tárgyalók, fókusz szobák és telefonfülkék az elvonulást is segítik. Az építészek inspirálódását segítő anyagminta-könyvtár a formákkal és anyagokkal való kísérletezés ideális helyszíne. Az akusztikus falburkolatokkal, természetes anyagokkal, színekkel és sok növénnyel berendezett iroda közvetlen kapcsolattal rendelkezik az épület belső, zöld kertje felé, amely megnyugtató, természetközeli atmoszférával fokozza a munkavállalói élményt. Az iroda szívéül szolgáló kantin közösségi térként és tudásközpontként is funkcionál, ahol a műhelymunka és az innovatív technológiák megosztása egyaránt elfér. A kollaborációt serkentő „work café” nagyobb vendégsereget vonzó előadásoknak is kitűnő helyszíne, legutóbb például a Design Hét keretében szerveztek itt a nagyközönség számára is nyitott panelbeszélgetést a szervezeti kultúra és a design kapcsolatáról.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az, hogy a DVM group a saját maga által tervezett és kivitelezett Promenade Gardens irodaházba költöztette tervezőrészlegét, egyértelmű üzenet: az épület különleges adottságaiba és minőségébe vetett hit kinyilatkoztatása. Az itt megvalósult, testreszabott tér és a legmodernebb technikai eszközök használata erősíti és még gördülékenyebbé teszi a csapaton és a cégcsoporton belüli, valamint az ügyfelekkel való együttműködést és kommunikációt. A DVM group új design irodája a tervezőcsapat piac felé sugárzott, egyre hangsúlyosabb identitásának megszemélyesítője is, hiszen létszámát és szaktudását tekintve is a legnagyobb budapesti tervezőirodák között található.