Az Év Facility Management Cége

Dome Group Hungary Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32

Rövid bemutatkozás

2023-ban 20. életévét ünneplő cégünk, a Dome Csoport mára már egy több mint 18 millió euro árbevételű, integrált létesítménygazdálkodási szolgáltató, ahol több mint 2 millió m2-en közel 800 munkavállaló dolgozik nap mint nap. A korábbi évekhez hasonlóan a Dome Facility Services Group 2022-ban is kiszámíthatóan tudott fejlődni, idén már negyedik alkalommal ítélte nekünk a szakmai zsűri az Év FM Cége díjat.


Stabilitásunk záloga a folyamatos innováció és a jövőbe való invesztálás mellett a rendkívül alacsony ügyfélfluktuáció és a stabil 92% feletti ügyfélelégedettségi mutató.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Büszkék vagyunk arra, hogy a Dome az elmúlt 20 év alatt márkanév lett: a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot, a partnerséget és a minőséget jelenti az ingatlanüzemeltetésben.


Stratégiai partnereinket sikeresen megtartottuk, emellett növeltük is portfóliónkat.
2022-ben szerződéses állományunk további budapesti A kategóriás irodaházakkal, országos lefedettségű német termelő üzemekkel, és logisztikai egységekkel bővült.
Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés iránt, ezt mutatja az is, hogy az idei évben is ezüst minősítést értünk el az EcoVadis minősítése alapján.


Referenciák

Audi, Coca Cola, MOL, Apleona, Autoliv, Raiffeisen Ingatlan Alap, OTP Ingatlan Alap, Erste Ingatlan Alap, CBRE GWS, Eston, ConvergenCE, Futureal, Forestay Group, Adventum, Biggeorge, IKEA Industry, Alle