Az Év Property Management cége

Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlan Tanácsadó Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5.

Rövid bemutatkozás

A Cushman & Wakefield a világ egyik legnagyobb ingatlantanácsadó vállalata, mely 50,000 szakemberrel és 400 irodával, 60 országban van jelen. 2021-ben a vállalat üzemeltetési, facility menedzsment, projekt menedzsment, bérbeadás, befektetési tanácsadás és más üzletágai 9,4 milliárd dollár bevételt termeltek.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Cushman & Wakefield 1993 óta van jelen a magyaroroszági ingatlanpiacon. 28 főből álló Asset Services csapatunk jelenleg közel több, mint 770,000 m2 kereskedelmi ingatlant üzemeltet, melyek között egyaránt megtalálhatóak irodaházak, retail és logisztikai központok, valamint szállodák is. A piaci viszonyokhoz igazított szolgáltatási stratégiánkkal igyekszünk optimalizálni a hatékonyságot és növelni ügyfeleink elégedettségét. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy munkánk során az alapvető üzemeltetési teendők mellett kellő figyelmet fordítunk a tanácsadásra is, hogy ügyfeleink első kézből értesülhessenek a legújabb trendekről a környezettudatosság, és well-being terén ugyanúgy mint a műszaki megoldások (Proptech) és a legfrissebb ingatlanpiaci történések vonatkozásában egyaránt.


Folyamatos bővüléssel, üzletágunk a piac minden szegmensét lefedi és évről évre több, mint 90 százalékos ügyfélmegtartási rátával büszkélkedhet. Az elmúlt 12 hónapban több, mint 58,000 m2 új irodaterületre, 132,000 m2 új kiskereskedelmi területre és több, mint 10,000 m2 hotel területre szerzett megbízást.


Megbízásainkat idén is elsősorban meglévő ügyfeleinken keresztül bővítettük, akikkel minden esetben hosszú távú együttműködésre törekszünk, szavatolva minőségi, transzparens és egyben rugalmas ingatlankezelési elveinket.


Referenciák

Főbb ügyfelek 2022-ben: Erste Alapkezelő, Revetas Capital, Immobilia, Generali Real Estate, Redevco, Covivio, OTP Ingatlan Alapkezelő, DWS, Skanska.
2022-ben elnyert megbízásaink: DWS, H2O Offices, HOVA Hospitality, BC91
Egyéb megbízásaink: Krisztina Palace, Nordic Light Uno, Duo, Trio; Office Garden 1, 2, Residence 1-2, Váci Utca Center, Fashion Street, Deák Palota, Váci Greens E, F, Vörösmarty V Prime, Park Center retail parks, Forest Offices Debrecen, Váci Corner, New York Palota és Residence, Hotel Achát.