Az Év Fejlesztő Cége

CTP

Adatlap megosztása

Cím: 2051 Biatorbágy, Verebély László utca 2.

Rövid bemutatkozás

A CTP Magyarország meghatározó ipariingatlan-fejlesztőjeként saját tulajdonban maradó
raktárakat, csarnokokat, logisztikai létesítményeket épít és üzemeltet. A vállalat 2016-ban
szinte berobbant a magyar ingatlanpiacra, azóta hatalmas tempóban fejlődik, a 2021 eleji
cirka 500 ezer m2-nyi területét rövid idő alatt megduplázta, hiszen 2022 decemberében
Magyarországon elérte az 1 millió négyzetméternyi bérbeadható területet, és a teljes európai
piacon a 10 millió négyzetmétert.


A CTP a legújabb piaci trendeknek és követelményeknek megfelelően nagy hangsúlyt fektet
az emberközpontú logisztikai parkok üzemeltetésére, ahol a bérlők valóban otthon érzik
magukat. Az új fejlesztéseink során fenntartható technológiákat alkalmazunk, többek
között az energiafelhasználás optimalizálása érdekében épületeinket árammal fűtjük és hűtjük, amelyet részben saját napelemparkjaink biztosítanak.


A CTP büszke arra, hogy a több mint 700 bérlőből álló hálózata 92%-ban velük marad, és az új vállalkozásaik 65%-át a meglévő bérlői hálózatuk segítségével hozzák létre. Ez azt jelenti, hogy közösen, szimbiózisban növekednek, a bérlők pedig szívesen vesznek igénybe újabb és újabb területeket a CTP ingatlanállományában.


A CTP hosszú távra tervezve hozza létre a logisztikai ökoszisztémákat a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően. Minden szolgáltatás saját, “házon belüli” csapatunktól származik, így tudjuk garantálni, hogy megfeleljenek a CTP világszínvonalú szolgáltatásainak.


Ma már az öt legszínvonalasabb európai ipari és logisztikai ingatlanfejlesztők közé tartozunk, vezető szerepet töltünk be Közép-Kelet-Európában, miközben továbbra is növekszünk a régión belül és új piacokra is terjeszkedünk.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az idei évben elértük az 1,000,000 négyzetméternyi összterületet az ingatlanállományunkban és logisztikai parkjainkban. 2022-ben már 14 parkkal rendelkezünk Magyarország tíz városában, ahol az ország és a globális gazdaság legjelentősebb szereplői közül számosan vannak jelen. A cégcsoport pedig nemzetközi szinten elérte a 10 millió négyzetméternyi összterületet, vagyis mind Magyarországon, mind európai vonatkozásban az ingatlanfejlesztési piac egyre jelentősebb szereplői vagyunk.
A cég 25 éve organikusan, megszakítás nélkül növekszik, a bővülésünk és fejlesztéseink a piaci igényeket maximálisan kielégítik. A sikerünk titka, hogy mindig a valós igényekre összpontosítunk, miközben rugalmasan a legújabb trendeket is hasznosítjuk a beruházásaink során. Mi azonban nem csak épületeket fejlesztünk, hanem a jövő fenntartható üzleti ökoszisztémáit is. Ipari és logisztikai parkjaink csúcstechnológiával rendelkeznek, ahol teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk.


Büszkék vagyunk arra, hogy a világgazdaságot, a befektetési piacokat és természetesen az ingatlanszektort meghatározó ESG-szempontokat maximálisan érvényesítjük, zöld épületeink a fenntarthatóság jegyében készülnek el. Tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük, újabb és újabb innovatív megoldásokat alkalmazunk, amelyek között nagyon fontosnak tartjuk a zöld energia szerepét, illetve a Clubhaus koncepciónk “A” kategóriás irodai minőséget kínál a bérlőink számára ipari környezetben.


Lendületes növekedésünk során kiemelten fontosnak tartjuk az iparágvezető szabványok és a legjobb innovációk alkalmazását annak érdekében, hogy parkjaink maximális hatékonysággal és a legkisebb környezetterheléssel működhessenek. Portfóliónk minden négyzetmétere BREEAM „Very Good” vagy annál magasabb minősítéssel rendelkezik.


Napelemes rendszereket telepítünk a tetőinkre, következetesen alkalmazzuk a legújabb technológiákat parkjaink ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében, beleértve a legmodernebb épületfelügyeleti rendszereket és a körkörös gazdasági megoldásokat.


A környezettudatosság nem csupán a fejlesztéseinkre és az üzemeltetői tevékenységünkre fókuszál, mert a bérlőinket is arra ösztönözzük, hogy a mindennapi ügymenet során minél nagyobb hányadban alkalmazzanak zöld megoldásokat. Piaci szerepünk a nagy volumenű fejlesztéseink mellett a fenntartható üzemeltetésben és a bérlők edukálásában is tetten érhető.


A múlt és a jelen sikerei mellett a jövőre koncentrálunk, hiszen újabb és újabb grandiózus fejlesztéseket készítünk elő, illetve valósítunk meg. Mottónk szerint teljes sebességgel haladunk előre, amelyben nagy ösztönzőként hat, hogy az ipari ingatlanpiac és a logisztika egyre fontosabb ágazattá válik az ingatlanszektorban. A pandémia, az e-kereskedelem, a világgazdasági tényezők mind-mind erősítik a logisztika szerepét, mi pedig maximálisan szeretnénk kielégíteni a globális és lokális logisztikai és ipari ingatlanpiaci igényeket.