Az Év Facility Management Cége

CPI Facility Management Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6

Rövid bemutatkozás

A CPI Facility Management Kft 2002-ben alakult a 327.000 m2 alapterületű ingatlan portfólióval rendelkező CPI Hungary Kft. saját tulajdonú létesítményeinek üzemeltetési szolgáltatójaként. Erős folyamatokkal és magas minőségű elvárásokkal rendelkező cég az „FM in-house” szolgáltatást választotta a gyors, minőségi szolgáltatás érdekében.
Üzemeltetésben jártas, sokat tapasztalt csapatot gyűjtöttünk össze, akik kiemelkedő tudással és szakértelemmel, proaktív szemlélettel rendelkeznek az épületüzemeltetés irányítása területén.
A létesítményeinkben állandó karbantartók nyújtanak azonnali szakmai segítséget a bérlőknek, valamint ellátják a ház üzemeltetési és karbantartói feladatait.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Erősségeink a folyamataink
Folyamatosan elemezzük hatékonyságunkat, mely nem csak a gazdaságosságot veszi alapul, hanem azt, hogy egy folyamat mennyire volt szakmai és milyen rövid, illetve hosszútávú hatásai vannak.
A műszaki berendezések és megoldások összességét a mindennapi működés alapján az épületre tudjuk szabni, hogy a legkisebb környezeti terhelés mellett a lehető legmagasabb színvonalú komfortot biztosítsuk a bérlőknek, a rendelkezésre álló energia- és emberi erőforrásokat pedig a lehető legoptimálisabban tudjuk hasznosítani.
Létrehoztunk egy mobil FM szerviz csapatot, akik magas színvonalú, sokoldalú szakmai tudásukkal műszaki szolgáltatást nyújtanak 0-24 órában. Kockázati meghibásodás esetén azonnali megoldást biztosítanak, elkerülve a külső vállalkozók bevonását, minimálisra csökkentve a reakcióidőt. Ellátott területünkön tartani tudjuk a 60 perces megjelenést munkaidőn túl, ami nem csak azt szolgálja, hogy megjelenjünk, hanem valós szakmai tudással és az épületet ismerő technikus kezdi meg a bejelentés vizsgálatát.
Munkatársaink folyamatosan szakmai továbbképzésekben vesznek részt annak érdekében, hogy a legújabb szakmai követelmények és legfrissebb trendek szerint végezhessék munkájukat, kielégítve és támogatva ezzel a magas színvonalú üzemeltetési szolgáltatást elváró bérlői igényeket. Az energiamenedzsment az alapszolgáltatásunk része.
2016-ban a szervezet erősen átalakult, műszaki vonalon egy teljesen új látásmódot vezettünk be, amely lehetővé teszi az objektív működést. Nem csak a napi üzemeltetetési folyamatok kerültek előtérbe, hanem az épület proaktív vizsgálata, amely hosszútávú tervezést segíti a tulajdonosi beruházásokban.
Részt veszünk számos, elismert szakmai előadáson, megjelenünk sajtóban, médiában, amelynek a célja nem a reklám, hanem a látásmódunk.
Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalás területén a környezetvédelem szerepét, támogatjuk a bérlőink ez irányú edukációját. Proaktív szemléletünk jegyében az épületeinken alkalmazzuk a legújabb, innovatív műszaki megoldásokat. Prágai székhelyünkön külön Fenntarthatóság és környezetvédelmi osztály működik a régió portfólióját folyamatosan vizsgálva. A magyarországi portfólió kiemelkedő teljesítményét mutatja, hogy a "legzöldebb" portfólióval a CPI Hungary rendelkezik.
Működésünk alapjai, hogy 100 %-ban: a valós üzemeltetés, saját humán erőforrás, jogszabályi megfelelés, hosszútávú gondolkodás, folyamatos szakmai fejlődés, magas színvonalú bérlői igényeket kielégítő műszaki üzemeltetés és karbantartás, a villamos energia és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése. Ezen alapok biztosítják, hogy a fluktuáció nálunk nem jelentkezik, inkább a túljelentkezés jellemző az üres állásainkra. 2020-ban MSZ EN ISO 41012:2018, alapjait szeretnénk lefektetni, hogy megfelelő szakmai alapok is egyformák legyenek.
Új fejlesztésünknek köszönhetően 2020-ban tervezzük, hogy online ellenőrizhetik a Katasztrófavédelmi Kirendeltségek az épületeinket. Épületünk összes karbantartása és a napi körjárat egy központi felületen rögzítésre kerül és elemezhető. Közel 7000 db bejelentést kezelünk egy év leforgása alatt 97% megoldási aránnyal.
Cégünk erősen részt vesz az új fejlesztések tervezési szakaszában, hogy a létrehozott épület hosszú távon üzemeltethető és a környezeti erőforrásokat minél kímélőbb módon alkalmazza.
Portfoliónk irodaházait korszerűsítettük, az összes hűtő-és fűtőberendezés cseréjét a tervezéstől a kivitelezésig 100%-ban az CPIFM projektmenedzsmentje végezte el.


Létrehoztuk a CPI energiakereskedő cégét. Teljes mértékű szakmai támogatást, operatív ügyintézést és energetikai szolgáltatást nyújt a tulajdonos energiakereskedő cégéhez.
500 millió forint értékű projekt munkák elvégzése melynek a tervezését is már mi irányítottuk.


Referenciák

CPI Property Group magyarországi létesítményei