Az Év Asset Management Cége

ConvergenCE

Adatlap megosztása

Cím: 1133 Budapest, Árbóc utca 6.

Rövid bemutatkozás

"We are a boutique investor developer and joint venture partner"​


Tapasztalt ingatlanszakértőként befektetési, fejlesztési, vagyon- és ingatlankezelői, valamint projekt menedzsmenti tudást nyújtunk nemzetközi színvonalon 2004 óta. Széleskörű befektetői és fejlesztői tapasztalatunk segítségével együttműködő, közös érdekeken alapuló partneri viszonyt alakítunk ki.


Kölcsönösen sikeres kapcsolatot építünk ki partnereinkkel, amely a becsületességre és a bizalomra épül. Célunk, hogy a tapasztalatunk segítségével maximalizáljuk az ingatlanok bevételeit és értékét.


Büszkék vagyunk partnereink, ügyfeleink és munkavállalóink sikereire.


A piaci átlagnál magasabb hozamokat elérő befektetési lehetőségeket kínálunk partnereinknek a pénzügyi céljaiknak megfelelően. Segítséget nyújtunk az ingatlan vásárlása és eladása során.


Az ingatlanfejlesztés teljes folyamatát vezetjük a projekt azonosításától annak értékelésén, megvásárlásán, tervezésén, engedélyezésén és megvalósításán át. Célunk, hogy minden kereskedelmi ágazatban piacvezetők legyünk.


Jogi és az ingatlannal kapcsolatos kockázatok aktív helyi kezelésével, marketing és bérlői kapcsolati tevékenységünkkel maximalizáljuk az ingatlanok bevételeit.


Az összetett kivitelezési projektek költségeinek és ütemezésének ellenőrzése tapasztalatot kíván. Ismerjük a helyi kivitelezési piacot és megbízható kapcsolatokkal rendelkezünk a kivitelezőkkel.


Költséghatékony és kimagasló figyelemmel végzett ingatlankezelési szolgáltatásunk része teljeskörű szemléletünknek, mellyel az ingatlanok értékét növeljük.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Mi sem mutatja jobban egy Asset Management cég sikerét, mint az általa kezelt épületek bérbeadottsági szintje.
A ConvergenCE által felújított, újra pozícionált és jelenleg is üzemeltetett irodaházak bérbeadottsága 2022 novemberében 97%-on áll.
Ide értjük a CityZen és Kálvin Square irodaházakat, melyeket 2014-ben, az Árpád Center irodaházat, melyet 2018-ban, a ZenGarden irodaházat pedig 2019-ben vásároltunk meg külföldi befektető partnereinkkel és gondoltuk őket újra.


A ConvergenCE egyedisége abban is rejlik, hogy nem csak a saját tulajdonú vagy hozzá köthető épületekkel foglalkozik, hanem más, harmadik feles befektetők ingatlanjainak vagyonkezelését is végzi.


Befektető partnereinkkel megvásárlunk alul pozícionált, elhanyagolt épületeket, melyeket felújítunk, a legkorszerűbb technológiákkal és szolgáltatásokkal öltöztetünk fel, majd újrapozícionáljuk és ismét bérbeadjuk őket. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden ingatlanunk rendelkezzen a lehető legmagasabb környezetvédelmi minősítésekkel, így külön öröm, hogy a CityZen irodaház idén, 2022 júniusban, a Kálvin Square Irodaház pedig szeptember hónapban kapta meg a BREEAM „Excellent”, vagyis kiváló minősítését. A Buda szívében elhelyezkedő Zen Garden pedig már korábban megszerezte a legfontosabb környezetvédelmi minősítő, a BREEAM elismerését.


2022-ben ismét álmodtunk egy nagyot és a Europa Capital-lel, az egyik legnagyobb befektető partnerünkkel, a sikeres Eiffel Square projekt bérbeadását és eladását követően, megvásároltuk a korábbi nevén Akadémia Business Centert, a volt Raiffeisen székház épületét az 5.kerületi Akadémia utca 6 sz. alatt. A 2000-es évek elején, a Finta stúdió tervei alapján épített ingatlan ACADEMIA néven az ESG szellemében születik újjá 2022-2023 év elején Budapest egyik legjobb elhelyezkedésű, közvetlen Duna-parti kereskedelmi központjában. Az épület elsőként pályázik a belvárosi irodaházak között a munkavállalók egészségét középpontjába helyező WELL minősítés legmagasabb fokára, valamint az irodaházak összekapcsolhatóságának javítása iránt elkötelezett WiredScore tanúsítványra.
Az innováció élvonalában pedig a bérlői elégedettségre fókuszálva bevezetjük a VTS Rise "tenant engagement" platformot, mely egykézben fogja össze az épület szolgáltatásait, üzemeltetését és bérlői kommunikációját.
Az irodaház 2022-ben elnyerte a CRE Awards Future Project of the Year díját.


Referenciák

Europa Capital: CityZen, Kálvin Square, Eiffel Square irodaházak megvásárlása, felújítása, újrapozícionálása, bérbeadása, vagyonkezelése, majd értékesítése.


Europa Capital: ACADEMIA irodaház megvásárlása, felújítása, újrapozícionálása, üzemeltetése, bérbeadása, vagyonkezelése.


KGAL: Kálvin Square, CityZen épületek ingatlankezelése, üzemeltetése, bérbeadása, vagyonkezelése és bérleményi területek kiépítése.


Investum: Árpád Center, Canada Square épületek ingatlankezelése: bérbeadás, üzemeltetés, bérleményi kiépítések


Privát befektetők: ZenGarden megvásárlása, felújítása, újrapozícionálása, ingatlankezelése: bérbeadás, üzemeltetés, bérleményi kiépítések, vagyonkezelés