Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

A ParkSide Offices irodafejlesztés

Adatlap megosztása

Cím: 1113 Budapest, Diószegi út 37.

Ingatlan mérete: 20000 m²

Projektmenedzsment

Horizon Development

Ingatlanfejlesztő

Horizon Development

Kivitelezés / Fitout

DVM group

Tervezés / belsőépítészet

DVM group

Rövid bemutatkozás

Projektfilm: https://youtu.be/W17L23XhMQo


A ParkSide Offices építészeti koncepcióját a fenntarthatóság, a közösség és a rugalmasság vezérelvei határozták meg, ezáltal befogadó, egészséges és kellemes munkakörnyezetet kínál az ESG-kompatibilis, tanúsítottan környezettudatos irodaházat kereső cégek számára.


Az 5+2 szintes épület 20.000 m2 alapterületen kínál bérbeadható iroda- és kiskereskedelmi területet, amely 260-férőhelyes mélygarázzsal és 35%-ot meghaladó zöldfelülettel egészül ki. Az irodaháznak helyet adó nyugodt lakóövezet ideális lokáció sportlétesítményekkel, széles szolgáltatási spektrummal, közlekedési kapcsolatokkal, étkezési, és kulturális lehetőségekkel.


A ParkSide Offices változatos munkaterei kiegészítik a hagyományos beltéri irodamegoldásokat és az otthoni munkavégzés élményét, így segítve a vállalatokat személyre szabott és rugalmas hibrid modelljük kialakításában, hozzájárulva alkalmazottaik jóllétéhez, a munka és a magánélet egyensúlyához és az inspiráló természeti környezethez, miközben a tehetségek új generációit is vonzzák.


Ez a jó levegőjéről ismert lokáció olyan kültéri építészeti megoldásokat sorakoztat fel, mint a kiszélesített sétány, a vizes elemeket és műalkotásokat is felvonultató előkert, az edzőpark, a védett belső kertek, az okosbútorokkal felszerelt exkluzív szabadtéri munkaállomások, és a tetőtéri teraszok, amelyek mind egészséges munkahelyi alternatívákat kínálnak. Az épület külső és belső tereinek tervezését egyaránt az egyén és a természeti és épített környezet szempontjai határozták meg.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

1.) A ParkSide Offices egy teljes mértékben az ESG gondolatisága mentén megvalósuló ingatlanfejlesztés, a pandémia kihívásaira választ adó megoldásokkal.


2.) A 95%-os betonburkolattal rendelkező elhanyagolt ipari terület helyén egy 35%-os zöldfelülettel rendelkező modern irodaház épül.


3.) A ParkSide Offices a természeti és épített környezet, valamint a szűkebb és tágabb közösség szempontjainak figyelembevételével megálmodott építészeti koncepció életre keltése.