Cushman & Wakefield

KépekCím: 1052, Budapest Deák F. u. 5.

Átadás éve: 2018 Q2

Kialakított terület mérete: 750 m²

Irodában dolgozók száma: 80

Bérlő cég: Cushman & Wakefield

Irodaház: Váci 1.


Rövid bemutatkozás

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó cég magyarországi központja 2018 áprilisában költözött új irodába. A város központjában álló, müemlékileg védett Váci 1 irodaházban 750 m2-en több, mint 80 munkahely valamint tárgyalók és közösségi terek kerültek kialakításra. A költözésre amiatt került sor, hogy a cég kinőtte korábbi irodáját, ami főképp a tárgyalók hiányában mutatkozott meg.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda kiválóan ötvözi a kissé indusztriális kialakítást az otthonossággal. A sok üvegfal szinte teljesen átláthatóvá teszi a teret, amit a részlegesen nyitott álmennyezet tovább tágít.
Az alapvetően nyitott teres kialakítás miatt kiemelt fontosságú volt a hanggátlás, amit magas minőségű üvegfalakkal és akusztikai álmennyezet kialakításával sikerült elérni.
Amíg az ügyféltér a recepcióval és a nagyobb tárgyalókkal visszafogottan elegáns, addig a munkatér a növényeknek és a visszafogott színeknek köszönhetően inkább barátságos és otthonos.
Ugyan az iroda minden területét nagy örömmel használják a dolgozók, de a legnagyobb sikere a 3 telefonfülkének és a klasszikus kávéfőzővel felszerelt konyhának van.


Közreműködők


Hozzászólások