AIESEC Office

KépekCím: 1093, Budapest Fővám tér 8

Ingatlan mérete: 30 m²

Bérlők száma: 120


Főbb bérlők

AIESEC Magyar Közgazdászhallgatók Egyesületének BCE Helyi Bizottsága


Rövid bemutatkozás

AIESEC Nemzetközi Hallgatói Szervezet 126 országban/tartományban, több mint 60.000 aktív taggal az AIESEC a világ legnagyobb fiatalok által vezetett szervezete. A szervezet platformot biztosít a vezetői fejlődésre: lehetőséget kínál egyetemisták számára, hogy nemzetközi szakmai gyakorlati és önkéntes programokban vehessenek részt, vezetői tapasztalatot szerezzenek, pozitív hatást gyakorolhassanak környezetükre és részei lehessenek egy globális közösségnek. Programjainkkal környezetünkre szeretnénk pozitív hatást gyakorolni, a kultúrák közti megértést elősegíteni és a fiatalokat szociálisan érzékenyebbé tenni. Az AIESEC fontosnak tartja a mindennapi vezetők fejlesztését, akik tudatosan odafigyelnek a környezetükre, a környezetükben élő emberekre, és példát szeretnének mutatni másoknak is.
Lehetőséget biztosítunk partnereink számára, hogy a nemzetközi fiatal munkavállalói hálózatunkból megtalálhassák számukra a legigéretesebb jelöltet.


Okok, amiért a díjra érdemes

Közösségi élet színtere. Minden héten új design az irodatakarításokon. Munkavégzés és szinvonalas események.

2018 nyarán is végbementek fejlesztések az iroda infrastruktúráján. Régi elemeket, mint villany, parketta újakra cserélték és újfajta bútorral és kiegészítőkkel ruháztuk fel az irodánkat. Minden évben innovatív ötletek alapján változtatunk az iroda elrendezésén, hogy a leghatékonyabban tudjuk kihasználni a tereket. Ez idén sem volt másképp. A közös „working area” lehetővé teszi a csapatos projektfeladatok elvégzését és az innovatív ötletek megosztását a meetingek folyamán. A galéria alatti rész kialakítása az egyéni fókuszált munkák és a zavartalanabb tanuláshoz nyújt helyet. A lépcső alatti rész sem maradt kihasználatlanul, hiszen kényelmes és bensőséges környezetben tudnak személyesebb megbeszélést folytatni. A galérián a kanapéknak köszönhetően lehetőségünk van a lazításra. Valamint konyhai felszereltségének köszönhetően itt tudunk étkezni.
Design elemekben bőven vannak szemet gyönyörködtető megoldások, hiszen minden héten az irodatakarítások alkalmával egy új design kialakítására kerül sor, a legjobb ötletek az irodai lét jobbítására pedig fennmaradnak. A hagyományaink és a szervezet által kitűzött célok illetve irányvonalak mind megtalálhatóak az iroda falain belül valamilyen formában.


Szolgáltatások

Színvonalas események.
Különböző workshopokon tudnak részvenni a hallgatók, amelyeket partnereink biztosítanak.
Develop Yourself eseménysorozatunkon több fejlesztő előadáson vehettek rész tagjaink.
Társasjáték estünkön is kellemes környezetben jókedvvel töltjük el az időt.
A tájékoztató eseményeink a különböző külföldi lehetőségekről is rendszeresen biztosítanak teret az ismeret szerzésre. Az önkénteseink akik megtapasztalták milyen egy cserén résztvenni, mesélnek élményeikről.
Így mind hallgatók számára és a tagságunknak biztosítjuk a közösségi teret.
Minden évben jótékonysági gyűjtés is történik az irodánkban. Az erre is felhasznált táblánkon szemléltetve a lehetőségeinket.
Az év többi napján a szervezetben tevékenykedők aktívan dolgoznak és töltik mindennapi egyetemi életüket.


Hozzászólások