GRUND Kommunikációs és Kreatív Ügynökség

Képek

Az Év Design Irodája 2017 Döntős



Cím: 1021, Budapest Tárogató út 47-49.

Átadás éve: 2017 Q3

Kialakított terület mérete: 230 m²

Bérlő cég: GRUND Kommunikációs Kft.


Rövid bemutatkozás

A Grund! a kommunikáció játéktere, egy olyan kreatív ügynökség, ami brandinggel, kampánytervezéssel, social mediával - általában véve kommunikációval foglalkozik. A Grund! iroda kialakításával a cél az volt, hogy egy barátságos, transzparens, könnyed iroda jöjjön létre, ami kerül minden modorosságot és egyesíti egy otthonos lakás és egy modern iroda kettősségét. Ez a kozmopolita tér az egykori Pannónia Stúdió felújított stúdió épületébe költözött be, ami Buda új kreatív központja: az egykori üzemi épület utómunka stúdiók, produkciós irodák és egyéb kreatív iparban érdekelt cégeknek ad otthont. Számunkra fontos volt, hogy a belsőépítészeti kialakításkor a szokásos reklámügynökségi kliséktől mentes tér alakuljon ki és egy new-yorki, berlini start-up hangulatot valósítsunk meg Budán.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az épület adottságait szem előtt tartva olyan irodateret terveztünk, ahol - a Megrendelői igényekkel összhangban – lehetővé vált egy otthonos munkakörnyezet kialakítása. A meglévő panelház raszteréhez igazodva hoztuk létre az összesen 230 négyzetméter alapterületű irodát, közösségi terekkel, elvonulásra lehetőséget biztosító irodákkal, a tárgyalót magába foglaló irodával, illetve étkező-konyhával. A funkciókat elválasztó üvegfalak lehetőséget biztosítanak a terek lehatárolására, megtartva a teljes irodatér transzparenciáját, könnyedségét. A térszervezéskor és a helyiségek megvilágításának tervezésekor azt tartottuk szem előtt, hogy olyan közösségi teret hozzunk létre, amely együtt gondolkodásra motivál. Nem tipikus értelemben vett belsőépítészeti tervezésről beszélünk, hanem atmoszféra kialakításáról, ahol elsősorban a térélmény dominál.A bútorok és világító testek az Alchemists tervei alapján hazai mesterek munkái, a vásárolt székek nagy része klasszikus design irodabútorok újrahasznosítása. A végeredmény egy fiatalos inspiratív tér, mely a kreatív munkavégzés hátterét adja.


Közreműködők

Irodabútoros

Basic Collection

The Alchemists

Belsőépítész

The Alchemists

Tervező iroda

The Alchemists


Hozzászólások